Έτοιμος να κάνει τον κακό στο νέο James Bond δηλώνει ο John Travolta
Προσθήκη ως αγαπημένη πηγήΠολύ πιθανό φαίνεται το ενδεχόμενο να δούμε τον John Travolta ξανά στο ρόλο του κακού και μάλιστα σε μια ταινία James Bond. Ο 59χρονος ηθοποιός δήλωσε ότι θα ήθελε πολύ να παίξει τον κακό σε ταινία του πράκτορα 007 και ότι έχει ήδη μιλήσει με την παραγωγό Barbara Broccoli.
A
A
Βρείτε περισσότερα άρθρα μας στα αποτελέσματα αναζητησης
Προσθήκη του monopoli.gr στην GoogleΌπως αποκαλύπτει o Travolta σε συνέντευξη του στην εφημερίδα Telegraph, στην 24η ταινία James Bond θα προχωρήσουν με διαφορετικό τρόπο για τον κακό της ταινίας. “Μίλησα με την Barbara Broccoli γι’ αυτό και της αρέσει η ιδέα, οπότε θα ήταν θαυμάσιο.” Πάντως, δεν έχει επιβεβαιωθεί συμφωνία του ηθοποιού με την παραγωγή.
Τα τελευταία χρόνια ο Travolta έχει ερμηνεύσει συχνά ρόλους κακών στις διάφορες ταινίες του, οπότε δεν θα είναι κόντρα ρόλος γι’ αυτόν. Η νέα ταινία James Bond έχει προγραμματιστεί να βγει στους κινηματογράφους στις 6 Νοεμβρίου 2015. Η ταινία να ενώσει τον σκηνοθέτη Sam Mendes και τον πρωταγωνιστή Daniel Craig.
Βρείτε περισσότερα άρθρα μας στα αποτελέσματα αναζητησης
Προσθήκη του monopoli.gr στην GoogleA
A
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Βρες καθημερινά στο email σου τα πιο δημοφιλή θέματα του Monopoli.gr και ό,τι καλύτερο συμβαίνει στην πόλη!
ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΑΠΟΡΡΗΤΟΥ
Προσθήκη του monopoli.gr ως προτεινόμενη πηγή στην Google
NEWS FEED
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
Stop Scrolling: Μουντιάλ, δίκες και γυναικοκτονίες – καμία κανονικότητα δεν είναι, αρκετά, κανονική
5 αθηναϊκές αυλές για δροσερά cocktails και dinner dates
Backstage Stories με την Βασιλική Τρουφάκου (video)
Θέατρο, συναυλίες, εκθέσεις: Η ατζέντα του Σαββατοκύριακου 20-21 Ιουνίου
Ραντεβού στο Notting Hill ή στο… House of the Dragon; Τι αξίζει να δεις αυτό το ΣΚ στην TV
Σαββατοκύριακο χωρίς πορτοφόλι: 10 δωρεάν εκδηλώσεις για τις 20-21 Ιουνίου
Release Athens 2026: Η Protergia δίνει ξανά ενέργεια στο μεγάλο φεστιβάλ του καλοκαιριού
Μανώλης Χιώτης: Φωτογραφίες από την εντυπωσιακή πρεμιέρα της παράστασης
Κάμπινγκ: Μόλις κυκλοφόρησαν τα πρώτα καρέ της νέας σειράς του MEGA
4ο Φεστιβάλ Κινηματογράφου Ανάφης: Ο Δημήτρης Παπαϊωάννου παρουσιάζει το rough cut της νέας του ταινίας