MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΚΥΡΙΑΚΗ
05
ΜΑΪΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ

Μειωμένο εισιτήριο για ποδηλάτες, στην παράσταση “Η κούκλα της βιτρίνας”!

Δίπλα στον κήπο της εκκλησίας του Αγίου Δημητρίου στου Ψυρρή, στην οδό Μελανθίου, λειτουργεί το πολύχρωμο “VCA” (Vicious Cycles Athens) ποδηλατάδικο, όπου μπορεί κανείς να μετατρέψει το ποδήλατό του σε έργο τέχνης με τα ιδιαίτερα αξεσουάρ του καταστήματος. H νεοεισερχόμενη στα θεατρικά δρώμενα της πόλης, ομάδα W.T.F-ACT, που παρουσιάζει φέτος την παράσταση την «Η Κούκλα της Βιτρίνας», επιστράτευσε μερικά από τα “φωτεινότερα” ποδήλατα του VCA, για να κινητοποιήσει τους Αθηναίους να χρησιμοποιούν ως μέσο μετακίνησης το ποδήλατο. Προσφέρει μάλιστα έκπτωση σε όσους το κάνουν!

author-image Ιωάννα Κρανιώτη

Το “VCA” ποδηλατάδικο ανήκει στον Ουαλό Γκάρεθ Τζόουνς, γνωστό και για το πρώτο cycling καφέ της Αθήνας, “Handle Bar”. Η θεατρική ομάδα “W.T.F-ACT” φόρεσε τα κοστούμια της παράστασης και καβάλησε τα ποδήλατα του VCA, προσκαλώντας το κοινό σε μια “ακροβασία γέλιου και θλίψης”, όπως χαρακτηρίζουν την παράστασή τους. Το μήνυμά τους, απλό: Πάμε θέατρο με τα ποδήλατα!

DSC 0093 1Υπέρμαχοι της ποδηλασίας, προσκαλούν με τη “φωνή της τέχνης”, να πάρουμε όλοι τα ποδήλατά μας στο κέντρο της Αθήνας. Αν το κάνετε, σας ανταμείβουν με ειδικά κουπόνια που προσφέρουν μειωμένη είσοδο στην παράσταση “Η κούκλα της βιτρίνας”! Τα κουπόνια θα τα βρείτε στο VCA και στο Handle Bar (Μελανθίου 8, Ψυρρή).

Περισσότερες πληροφορίες για την παράσταση “Η Κούκλα της Βιτρίνας”, εδώ.

 

Περισσότερα από Θεατρικά Νέα
VIMA_WEB3b