MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΔΕΥΤΕΡΑ
06
ΜΑΪΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ

Βροχή οι κινηματογραφικές προτάσεις για τον Jon Snow του Game of Thrones

Το ομορφόπαιδο από την Αγγλία, ο Kit Harington, ο οποίος έγινε διάσημος χάρη στη συμμετοχή του ως Jon Snow στο σίριαλ Game of Thrones, δέχεται πλέον βροχή τις προτάσεις για ταινίες.

author-image Γιώργος Σμυρνής

Η νέα του συμμετοχή είναι στην ταινία Youth (Νιάτα) μια παραγωγή των BBC Films. Η ταινία θα είναι ένα love story εμπνευσμένο από τη ζωή της μυθιστορηματογράφου Vera Brittain, η οποία έζησε τον Α Παγκόσμιο Πόλεμο και έγραψε το best seller Testament of Youth. Την συγγραφέα θα ερμηνεύεσει η Alicia Vikander ενώ τον αγαπητικό της ο Harington

Παράλληλα, ο Harington πρωταγωνιστεί στον Έβδομο Γιο, μια περιπέτεια εποχής (18ος αιώνας), η οποία θα βγει στους κινηματογράφους το 2015. Και αν ο Έβδομος Γιος αργεί ακόμα, η άλλη ταινία, στην οποία πρωταγωνιστεί, το “Φωτιά πάνω από την Πομπιία” το οποίο θα βγει σε δύο εβδομάδες, στις 20 Φεβρουαρίου. Σε αυτό το έργο του Paul Anderson, ένας σκλάβος, που έγινε μονομάχος, αγωνίζεται για να σώσει την μία και μοναδική του αγάπη. 

Κι εκτός αυτών, θα δανείσει και τη φωνή του σε έναν χαρακτήρα στην ταινία κινουμένων σχεδίων “How to train your dragon 2“. Είναι φανερό ότι το Game of Thrones χτίζει καριέρες.

Περισσότερα από Cine News
VIMA_WEB3b