MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΚΥΡΙΑΚΗ
28
ΑΠΡΙΛΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ

Justin Bieber: Συνελήφθη γιατί έκανε κόντρες υπό την επήρεια ουσιών

Άλλη μια μεγάλη στιγμή στο “έπος” Justin Bieber, το κακό παιδί. Ο νεαρός σταρ και διάσημος σχεδόν από κούνια, συνελήφθη, γιατί έκανε κόντρες με μια λαμποργκίνι, ενώ βρισκόταν, σύμφωνα με τις αρχές, υπό την επήρεια αντικαταθλιπτικών, μαριχουάνας και μπύρας.

author-image Γιώργος Σμυρνής

Ο τραγουδιστής κατηγορείται ότι οδηγούσε μεθυσμένος, αντιστάθηκε κατά της αρχής και οδηγούσε χωρίς άδεια. Συγκεκριμένα, συνελήφθη στο Μαϊάμι οδηγώντας μια Lamborghini, καθώς έκανε «κόντρες» με τον φίλο του ράπερ, Khalil Sharief ο οποίος οδηγούσε μια κόκκινη Ferrari και επίσης συνελήφθη.

Το παράξενο είναι ότι κάποια δημοσιεύματα τοποθετούν και τον 38χρονο πατέρα του Bieber στην σκηνή, να παρακολουθεί την κόντρα του γιου του μέσα από το δικό του αυτοκίνητο. Οι αστυνομικοί που ήταν στην σκηνή τονίζουν ότι ο Bieber αντέδρασε στη σύλληψή του και χρησιμοποιούσε συνέχεια την λέξη F… 

Ο δικαστής αποφάσισε να αφεθεί ελεύθερος ο Bieber με εγγύηση 2.500 δολαρίων.  O Bieber τότε έκανε θριαμβευτική έξοδο από το δικαστικό μέγαρο, χαμογελώντας και ανεβαίνοντας στην οροφή ενός αυτοκινήτου χαιρετώντας τους θαυμαστές του.
justin-bieber-leaving-jail-photos-011-480w
Ελεύθερος αφέθηκε και ο Khalil Sharief με εγγύηση 1.000 δολάρια καθώς κατηγορείται μόνο για οδήγηση υπό την επήρεια αλκοόλ και πιθανώς άλλων ουσιών. Οι ταχύτητες της Λαμποργκίνι και της Φεράρι υπολογίστηκαν στα 90-95 χιλιόμετρα ανά ώρα σε μια κατοικημένη ζώνη με όριο ταχύτητας τα 50 χιλιόμετρα ανά ώρα.

Περισσότερα από Μουσικά Νέα
VIMA_WEB3b