MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΔΕΥΤΕΡΑ
29
ΑΠΡΙΛΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ

Ακυρώνει τη νέα του ταινία εξαιτίας διαρροών για το σενάριο ο Tarantino!

Ο Quentin Tarantino έπεσε θύμα διαρροής. Ένα σενάριο του, το οποίο έδωσε σε λίγους ηθοποιούς και παραγωγούς (όχι παραπάνω από 6 άτομα) βρέθηκε στα χέρια όλου του Hollywood. Έτσι, η νέα ταινία που ετοίμαζε, το “Hateful Eight”, η οποία θα ήταν κι αυτή Western, μπαίνει στο ψυγείο, καθώς ο σκηνοθέτης θεωρεί ότι η κοινοποίηση του σεναρίου του προκάλεσε ζημιά στο project.

author-image Γιώργος Σμυρνής

“Είμαι πολύ δυστυχισμένος” δήλωσε ο Tarantino στον Mike Fleming Jr του Deadline για το γεγονός της διαρροής. “Τελείωσα ενα σενάριο, ένα πρώτο σχέδιο και δεν σκόπευα να το γυρίσω παρά από τον επόμενο Χειμώνα. Το έδωσα σε 6 ανθρώπους και προφανώς αυτό διέρρευσε σήμερα”. Αυτό το έμαθε από τηλεφωνήματα που άρχισε να δέχεται ο μάνατζερ του από άλλους ατζέντηδες, οι οποίοι του ζητούσαν ρόλους για πελάτες τους από το νέο γουέστερν του Tarantino.

O Tarantino τονίζει ότι ένας από τους παραγωγούς του Django Unchained, στον οποίο είχε δώσει το σενάριο, άφησε έναν ατζέντη να το διαβάσει σπίτι του. Επίσης, λέει ότι το έδωσε σε τρεις ηθοποιούς: τον Michael Madsen, τον Bruce Dern και τον Tim Roth. Για τον μόνο που είναι σίγουρος ότι δεν το διέρρευσε, είναι ο Tim Roth. Κάποιος από τους άλλους, εκτιμά ο Tarantino, το έδωσε στον ατζέντη του κι από εκεί πήγε στο όλο το Hollywood. 

Ο σκηνοθέτης έχει εκνευρισθεί πολύ με αυτή τη διαρροή. Και δηλώνει ότι θα εκδώσει το σενάριο, αλλά δεν πρόκειται να κάνει την ταινία. 

Πηγή: Deadline

Περισσότερα από Cine News
VIMA_WEB3b