MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ
03
ΜΑΪΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ

Top entertainer του 2013 η Jennifer Lawrence- Κέρδισε τη Miley Cyrus

Η δημοσκόπηση του Associated Press για την ανάδειξη του top entertainer του 2013 έβγαλε νικήτρια την 23χρονη ηθοποιό Jennifer Lawrence. Κάτι μέτρησε το ταλέντο και το Όσκαρ που κέρδισε και έτσι η διάσημη νεαρή ηθοποιός επικράτησε στο νήμα της διάσημης pop star Miley Cyrus, που με τις προκλητικές της εμφανίσεις φέτος γίνεται διαρκώς πρώτο θέμα.

author-image Γιώργος Σμυρνής

Στην ψηφοφορία πήραν μέρος 70 Αμερικανοί εκδότες και διευθυντές ειδήσεων στα ΜΜΕ που συνεργάζονται με το Associated Press. Η Lawrence πήρε 15 ψήφους και η  Cyrus 14. Το Netflix με 13 ψήφους βρέθηκε στην τρίτη θέση της ψηφοφορίας. 

H Jennifer  Lawrence το 2013 κέρδισε ένα όσκαρ πρώτου γυναικείου ρόλου, ήταν η πρωταγωνίστρια στους Αγώνες Πείνας που έσκισαν εισπρακτικά, ενώ πήρε και εξαιρετικές κριτικές για την ερμηνεία της στον Οδηγό Διαπλοκής (American Hustle). Επίσης, είναι μούσα της Dior.

H Miley Cyrus βρέθηκε πολύ κοντά στην πρωτιά με τις ιδιαίτερα σεξουαλικές εμφανίσεις της σε συναυλίες, βραβεία, videoclip, αλλά και διάφορες προκλητικές δηλώσεις που έχει κάνει. Το ιντερνετικό Netflix έφτασε κι αυτό ψηλά γιατί αλλάζει τις τηλεοπτικές συνήθειες του κοινού με τα πολύ πετυχημένα σίριαλ που προβάλλει. 

Περισσότερα από Cine News
VIMA_WEB3b