MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΣΑΒΒΑΤΟ
04
ΜΑΪΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ

Αναστατώνει το κορμί της νέας Wonderwoman, Gal Gadot (video)

H 28χρονη Gal Gadot θα είναι η ηθοποιός που θα υποδυθεί την Wonder Woman στο sequel του The Man Of Steel. To αναμενόμενο blockbuster “Batman Vs. Superman” που θα ενώσει τους δύο υπερήρωες αναστατώνει ήδη τον αντρικό πληθυσμό με την επιλογή του μοντέλου και ηθοποιού από το Ισραήλ.

author-image Γιώργος Σμυρνής

Η Gal Gadot θα παίξει τον βασικό γυναικείο ρόλο στο έργο που σκηνοθετεί ο Zack Snyder. Αν και δεν είναι πρώτης γραμμής όνομα, σαν τον Ben Affleck (Batman), μάλλον ο αντίχτυπος για την παρουσία της στην ταινία είναι πολύ πιο θετικός από αυτόν που προκάλεσε η επιλογή του Affleck. Κανείς πια δεν ασχολείται με το “πόσο χάλια” θα είναι ο Ben Affleck σαν Batman, αλλά με τις αναλογίες της καυτής 28χρονης από το Ισραήλ.
 gal gadot 40559

H Gadot ξεκίνησε την καριέρα της ως μοντέλο και  κέρδισε τον τίτλο Μις Ισραήλ (2004). Παντρεύτηκε και χώρισε έναν επιχειρηματία, ενώ έχει και μια μικρή κόρη.
gal gadot wonderwoman

Ευρέως γνωστή έγινε ως η Gisele Harrabo από το Fast and Furious. Η Gadot κέρδισε το ρόλο από άλλες υποψήφιες, που πρόβαλαν ως φαβορί, όπως η Olga Kurylenko, η Jaimie Alexander και η Elodie Yung.
gal gadot1

Περισσότερα από Cine News
VIMA_WEB3b