MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΣΑΒΒΑΤΟ
27
ΑΠΡΙΛΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ

Απίστευτο: Παιδάκια είδαν το trailer του Nymphomaniac αντί για ταινία Disney

Αυτό σίγουρα ήταν ακατάλληλο για ανηλίκους. Και το είδαν ανήλικοι… Στην προβολή ταινίας της Disney στη Φλόριντα, όπου πηγαίνουν παιδάκια με τους γονείς τους, για κάποιον αδιανόητο λόγο άρχισε να παίζεται το trailer του Nymphomaniac, ένα trailer που θεωρείται ένα από τα πιο ακατάλληλα για ανηλίκους trailer που έχουν γυριστεί ποτέ.

author-image Γιώργος Σμυρνής

Όπως καταλαβαίνει κανείς, έγινε πανικός στην αίθουσα. Τα παιδάκια που περίμεναν να δουν το Frozen της Disney, άρχισαν να βλέπουν τις ερωτικές περιπτύξεις στην ταινία του Trier και τα έχασαν. Πανικόβλητοι οι γονείς τους, προσπαθούσαν να σκεπάσουν τα μάτια και τα αυτιά των παιδιών τους, ενώ άλλοι έφυγαν από την αίθουσα. 

“Έμοιαζε να κρατάει για πάντα, όταν προσπαθούσες να καλύψεις τα μάτια του μικρού” δήλωσε μια μητέρα (το trailer κρατάει 1:55 λεπτά). “Δεν είχα αρκετά χέρια να καλύψω και τα αυτιά του και τα άκουσε όλα πολύ καθαρά” συνέχισε η ίδια μητέρα.

Η ταινία του Trier, σύμφωνα με όλες τις πληροφορίες, θα έχει πολλές σκηνές σκληρού πορνό, χρησιμοποιώντας τα σώματα πορνοστάρ από τη μέση και κάτω και από τη μέση και πάνω τα σώματα των ηθοποιών. Το πώς θα λειτουργήσει όλο αυτό και πόσο αληθοφανές θα δείχνει, μένει να το δούμε στην εφαρμογή του. Η ταινία, παρά το ιδιαίτερα προκλητικό της περιεχόμενο, λόγω και του μεγάλου ονόματος του Δανού σκηνοθέτη, έχει συγκεντρώσει πολλούς διάσημους ηθοποιούς: Willem Defoe, Charlotte Gainsbourg, Uma Thurman, Stellan Skarsgård, Christian Slater, Shia LaBeouf κ.α. Η ταινία θα κάνει πρεμιέρα στην Κοπεγχάγη στις 25 Δεκεμβρίου.

Το επίμαχο trailer του Nymphomaniac. Προσοχή: Περιέχει επίμαχες σκηνές

 

Περισσότερα από Cine News
VIMA_WEB3b