MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΔΕΥΤΕΡΑ
29
ΑΠΡΙΛΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ

Η Rita Ora αδερφή του Christian Grey στις Πενήντα Αποχρώσεις του Γκρι

H Rita Ora είναι η νέα προσθήκη στο καστ της ταινίας Πενήντα Αποχρώσεις του Γκρι που θα βγει στους κινηματογράφους το 2015! H Αλβανικής καταγωγής Βρετανίδα ποπ τραγουδίστρια αναμένεται να υποδυθεί την Mia, την αδελφή του Christian Grey, που ζει στο Παρίσι.

author-image Γιώργος Σμυρνής

H Mia στο πρώτο βιβλίο της τριλογίας της E. L. James δεν έχει μεγάλο ρόλο. Ωστόσο, στα επόμενα δύο ο χαρακτήρας αναπτύσσεται σε μεγαλύτερο εύρος, ενώ δημιουργεί και μία φιλία με την Ana, την φοιτήτρια που ερωτεύεται ο μεγιστάνας αδερφός της. 

Μια άλλη πληροφορία για την ίδια ταινία, είναι πως οι παραγωγοί των ταινιών “50 Shades Of Grey”  αποφάσισαν να κυκλοφορήσουν μια εκδοχή της ταινίας με λογοκριμένες πολλές από τις ερωτικές σκηνές, αλλά και μια δεύτερη, “άκοπη”, η οποία αναμένεται να πάρει τον χαρακτηρισμό NC-17 (αυστηρώς ακατάλληλη, δηλαδή). Αυτός ο χαρακτηρισμός θεωρείται ότι προκαλεί πολύ μεγάλη ζημιά στην εμπορική πορεία μιας ταινίας.

Θυμίζουμε ότι ανάλογα σχέδια να κυκλοφορήσουν soft και hard core εκδοχές της ταινίας  έκαναν και οι παραγωγοί του Nymphomaniac του Lars Von Trier, αλλά, όπως φαίνεται, στην πορεία αποφάσισαν να κρατήσουν μόνο την σκληροπυρηνική εκδοχή της ταινίας.  

Τα γυρίσματα της ταινίας “Πενήντα Αποχρώσεις του Γκρι” ξεκίνησαν την περασμένη εβδομάδα, με τις πρώτες σκηνές των Dakota Johnson – Jamie Dornan, των ηθοποιών που έχουν αναλάβει να ενσαρκώσουν στο πρωταγωνιστικό (σαδομαζό) δίδυμο.

Περισσότερα από Cine News
VIMA_WEB3b