MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΚΥΡΙΑΚΗ
05
ΜΑΪΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ

Οι Μόντι Πάιθον ξανά μαζί 30 χρόνια μετά

Τριάντα χρόνια μετά οι θρυλικοί Μόντι Πάιθον, που χάρισαν άφθονο γέλιο σε γενιές και γενιές με το ανατρεπτικό χιούμορ τους, επιστρέφουν ως ομάδα, σύμφωνα με ανακοίνωση του Τέρι Τζόουνς στο BBC.

author-image Ιωάννα Κρανιώτη

Μετά το 1983 και την τελευταία κινηματογραφική δουλειά τους με τίτλο «Το νόημα της ζωής»,  η ομάδα των Μόντι Πάιθον επιστρέφει πιο δυνατή από ποτέ, με ένα ολοκαίνουργιο εγχείρημα. 

“Θα επανενωθούμε! Αυτή τη στιγμή προετοιμάζουμε ένα θεατρικό σόου, είναι αλήθεια!” επισήμανε ο 71χρονος Τέρι Τζόουνς, σκηνοθέτης, σεναριγράφος και ένα από τα ιδρυτικά μέλη της παρέας των βρετανών κωμικών.

Ο Τζον Κλιζ, ο Τέρι Γκίλιαμ, ο Ερικ Αϊντλ, ο Τέρι Τζοόυνς και ο Μάικλ Πέιλιν πρόκειται να δώσουν συνέντευξη Τύπου την Πέμπτη στο Λονδίνο, όπου και θα ανακοινώσουν περισσότερες πληροφορίες για τα σχέδιά τους.  Βέβαια από την ομάδα θα λείπει το έκτο μέλος των Μόντι Πάιθον, που ο ρόλος του Μεσσία, στο ανεπανάληπτο φιλμ «Ενας προφήτης, μα τι προφήτης!» θριάμβευσε. Ο λόγος φυσικά για τον Τσάπμαν, που πέθανε το 1989 από καρκίνο.

Περισσότερα από Cine News
VIMA_WEB3b