MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΤΡΙΤΗ
01
ΙΟΥΛΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ

Έδωσε το final cut του “Nymphomaniac” ο Trier για να της μειώσουν τη διάρκεια

Είναι η πρώτη φορά, που ο Lars Von Trier δίνει το final cut ταινίας του στους παραγωγούς. Ο ασυμβίβαστος Trier έδωσε τελικά το Final Cut της ταινίας Nymphomaniac στην παραγωγή. Ο λόγος, όμως, που έγινε αυτό, δεν είναι για να γίνει λιγότερο προκλητική η ταινία με τις πολλές σκηνές σεξ. Η προσπάθεια των συντελεστών- με την σύμφωνη γνώμη του σκηνοθέτη- είναι να μειωθεί η διάρκεια των δύο μερών της ταινίας, από τις 5,5 ώρες στις τέσσερις (να έχουμε δηλαδή δύο ταινίες διάρκειας 2 ωρών η καθεμιά).

author-image Γιώργος Σμυρνής

Ο συνεργαζόμενος με τον Trier παραγωγός Peter Aalbaek Jensen δήλωσε ότι ο Trier παρέδωσε το υλικό διάρκειας 5,5 ωρών. Η ταινία, όμως, που θα παιχτεί στην πρεμιέρα στην Κοπεγχάγη στις 25 Δεκεμβρίου, θα είναι διάρκειας τεσσάρων ωρών. Το Nymphomaniac θα κυκλοφορήσει σε δύο συνέχειες των 2 ωρών. 

Στην ταινία του Trier πρωταγωνιστούν οι Charlotte Gainsbourg, Stellan Skarsgård, Shia LaBeouf, Jamie Bell, Stacy Martin, Christian Slater, Uma Thurman,Willem Dafoe, Connie Nielsen, Udo Kier, Jean-Marc Barr κ.α. Από τα πόστερ της ταινίας αναλυτικά φαίνεται ποιόν ρόλο παίζει ο καθένας. 

Στυλιστικά, στο φιλμ ο Trier θα χρησιμοποιήσει μια ποικιλία τεχνικών στην διάρκεια των 8 κεφαλαίων της ιστορίας: Θα γίνει ευρεία χρήση υλικού αρχείου. Ένα κεφάλαιο θα γυριστεί αποκλειστικά με στατική κάμερα. Δεν θα υπάρχει slow motion ή cinemascope σε όλα τα κεφάλαια, πλην ενός, όπου θα είναι 1,85:1. Αν είναι μάλιστα ενδεικτικό του τι δείχνει η ταινία το πιο " target="_blank">προκλητικό trailer του Nymphomaniac, ίσως υπάρχουν και σκηνές με την οθόνη χωρισμένη σε τρία παράθυρα. 
 

Περισσότερα από Cine News
Σχετικά Θέματα
Cine News
COSMOTE HISTORY HD: Η «Μηχανή του Χρόνου» ρίχνει αυλαία τη φετινή σεζόν με τα καλύτερα στιγμιότυπα της χρονιάς
Cine News
Home Cinema: Οι ταινίες που θα δούμε αυτή την εβδομάδα στην TV
Cine News
Home Cinema: Ποιες ταινίες θα δούμε αυτό το ΣΚ στην τηλεόραση
Cine News
Between a Rock and a Hard Place: Το ντοκιμαντέρ του Θάνου Λυμπερόπουλου κάνει πρεμιέρα στο «Beyond Borders»
Cine News
The Bear: Είδαμε το πρώτο επεισόδιο της 4ης σεζόν – Επιστροφή σε γνώριμα μονοπάτια
Cine News
«Οι Αθώοι»: Στον αέρα το ατμοσφαιρικό trailer της νέας σειράς του MEGA
Cine News
Η ωραιοποίηση του ελληνικού καλοκαιριού στο ελληνικό σινεμά – Ευχή ή κατάρα;
Cine News
Cine Fougaro: Κλασικές ταινίες που όλοι αγαπήσαμε σε μια σειρά θερινών προβολών με ελεύθερη είσοδο
Cine News
Park your Cinema & Park your Cinema Kids: Σινεμά κάτω απ’ τα αστέρια στο ΚΠΙΣΝ και τον Ιούλιο-Αύγουστο
Cine News
M3GAN 2.0: Η φονική κούκλα επιστρέφει για να σταματήσει την εξέγερση των μηχανών
Cine News
Ξαφνικά Φέτος το Καλοκαίρι #14: Οι θερινές σινεφίλ προβολές επιστρέφουν στο Σινέ Ριβιέρα
Cine News
Αυλαία για το 4ο Φεστιβάλ Ταινιών Μικρού Μήκους Αιγίου – Οι νικητές των βραβείων