MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ
29
ΜΑΡΤΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ

Σάρωσε ο Thor 2 στο αμερικανικό Box Office- Πότε έρχεται η ταινία στην Ελλάδα

Άλλη μία ταινία με υπερήρωες από τον κόσμο των κόμιξ και της Marvel πιάνει κορυφή στο αμερικανικό Box Office. Το sequel της ταινίας Thor (Thor: Ο Άρχοντας του Σκότους) βρέθηκε στην κορυφή των εισπράξεων στις κινηματογραφικές αίθουσες των ΗΠΑ το τριήμερο 8-10 Νοεμβρίου.

author-image Γιώργος Σμυρνής

Το sequel του Thor αυτή τη φορά το σκηνοθέτησε ο Alan Taylor. (Τον πρώτο Thor είχε σκηνοθετήσει ο Kenneth Branagh.) Οι βασικοί πρωταγωνιστές, όμως, παρέμειναν: Chris Hemsworth, Natalie Portman, Tom Hiddleston και Anthony Hopkins.

Η ταινία είχε συνολικές εισπράξεις τις τρεις πρώτες μέρες προβολής της στις ΗΠΑ 86,1 εκατ. δολάρια. Είναι μια πολύ καλή εκκίνηση, αν σκεφτεί κανείς μάλιστα ότι η δεύτερη ταινία στο Box Office, το “Jackass Presents: Bad Grandpa” σημείωσε κέρδη της τάξης των 11,3 εκατ. δολαρίων (75 εκατ. λιγότερα σε σχέση με τον Thor 2).

Δεν θα χρειαστεί να περιμένουμε πολύ κι εμείς για να δούμε το έργο. Η ταινία “Thor: Ο Άρχοντας του Σκότους” έρχεται στους κινηματογράφους της Ελλάδας σε λίγες μέρες- στις 21 Νοεμβρίου.

Περισσότερα από Cine News
VIMA_WEB3b