MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΣΑΒΒΑΤΟ
20
ΑΠΡΙΛΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ
ΕΠΙΛΕΞΤΕ:
ΠΑΡΑΣΤΑΣΗ
ΕΠΙΛΕΞΤΕ ΠΑΡΑΣΤΑΣΗ X
ΗΘΟΠΟΙΟ
ΕΠΙΛΕΞΤΕ ΗΘΟΠΟΙΟ X
ΘΕΑΤΡΟ
ΕΠΙΛΕΞΤΕ ΘΕΑΤΡΟ X
ΟΛΕΣ ΟΙ ΠΑΡΑΣΤΑΣΕΙΣ
ΜΟΥΣΙΚΗ ΠΑΡΑΣΤΑΣΗ

Claude Debussy: la musique à moi στο Ίδρυμα Μ.Κακογιάννης

Τη μουσικoθεατρική παράσταση “la musique à moi” αφιερωμένη στον Γάλλο συνθέτη CLAUDE DEBUSSY, που άλλαξε την πορεία της μουσικής πάνω σε μία ιδέα της Ναταλίας Γεράκη, παρουσιάζει την Κυριακή 1 Δεκεμβρίου, στις 21:00, το Ίδρυμα Μιχάλης Κακογιάννης.

author-image Ιωάννα Κρανιώτη

Η ηθοποιός Μάνια Παπαδημητρίου, η φλαουτίστα Ναταλία Γεράκη, η σοπράνο Μυρσίνη Μαργαρίτη, ο πιανίστας Διονύσης Μαλλούχος και μαζί τους σε έκτακτη συμμετοχή ο μπάσος Τάσος Αποστόλου (1.12), παρουσιάζουν μια παράσταση για τον Claude Debussy, τον πρώτο ‘μοντέρνο’ συνθέτη. Μερικά από τα σημαντικότερα έργα του (Πελλέας & Μελισσάνθη, Πρελούδιο στο Aπομεσήμερο ενός Φαύνου, Childrens’ corner, Clair de lune), αλλά και οι σχέσεις του με τα πρόσωπα που σημάδεψαν τη ζωή του (οι ποιητές Baudelaire, Verlaine, Mallarmé, ο Maurice Ravel, οι ταραχώδεις φιλίες, οι έρωτες, η λατρεμένη κόρη Chouchou) ανεβαίνουν, μετά την περσινή επιτυχία, ξανά στο Θεάτρο του Ιδρύματος Μιχάλης Κακογιάννης.

Μάνια Παπαδημητρίου αφήγηση, σκηνική επιμέλεια
Ναταλία Γεράκη φλάουτο, concept, κείμενα
Μυρσίνη Μαργαρίτη σοπράνο
Διονύσης Μαλλούχος πιάνο
Τάσος Αποστόλου μπάσος (συμμετέχει την 1.12)

Παραστάσεις για σχολεία:
-το Σάββατο, 30 Νοεμβρίου στις 12:00 – πρωινή παράσταση για μαθητές, σπουδαστές, οικογένειες
-την Τρίτη, 3 Δεκεμβρίου στις 10:00 – οργανωμένη επίσκεψη σχολείων

Προπώληση εισιτηρίων: Ταμεία Ιδρύματος Μ.Κακογιάννης (Πειραιώς 206, Ταύρος, Αθήνα, Δευ-Παρ 11:00-14:00 και απογεύματα μία ώρα πριν την παράσταση), μέσω πιστωτικής κάρτας (τηλ. 210 341 8579, Δευ-Παρ 11:00-14:00), στην ιστοσελίδα του Ιδρύματος www.mcf.gr και στα καταστήματα PUBLIC (Σύνταγμα, Πειραιά, Γλυφάδας, Αγ.Δημητρίου Metro Mall, Athens Mall Μαρούσι, καθημερινές, 09:00-21:00, Σάββατο, 09:00-20:00)

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ
Συγγραφέας: Ναταλία Γεράκη
Σκηνοθεσία: Μάνια Παπαδημητρίου


Παίζουν: Μυρσίνη Μαργαρίτη σοπράνο Διονύσης Μαλλούχος πιάνο Τάσος Αποστόλου μπάσος

Περισσότερα από ΘΕΑΤΡΟ
VIMA_WEB3b