MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΚΥΡΙΑΚΗ
05
ΜΑΪΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ

Η μουσική από το Balconytv έρχεται να κατακτήσει και την Αθήνα!

Δεν δίνει βήμα σε μουσικούς, αλλά δίνει “μπαλκόνι”. Ο λόγος για το παγκόσμιο διαδικτυακό μουσικό show το Balcony Tv, το οποίο ήλθε και στην Ελλάδα και στην Αθήνα, ως BalconyTv Athens.

author-image Γιώργος Σμυρνής

Η βασική ιδέα του ΒALCONY TV είναι απλή αλλά ιδιαιτέρως εθιστική. Σε κάθε μια από τις 60 αυτές πόλεις, ένας μουσικός ή ένα μουσικό συγκρότημα, ακόμη και ένας performer ή μία ομάδα performers, παρουσιάζουν ένα μουσικό κομμάτι ή performance σε ένα μπαλκόνι, με θέα την πόλη.

Το BalconyTv δημιουργήθηκε στο Δουβλίνο το 2006 από τον Stephen O’Regan. Μεταξύ πολλών διακρίσεων έχει κερδίσει «Best Music Website» και μια υποψηφιότητα για το «Best Viral Video Content» στα Webby Awards του 2008. Προβάλλεται σε 60 χώρες σε όλο τον κόσμο, έχει πάνω από 100εκ. views και έχει βραβευτεί ως το «Best Music Website».

 
To Balcony TV Athens, που θα παρουσιάζεται από τον Ηλία Παπαχαραλάμπους, θα προβάλλει κάθε Παρασκευή ένα καινούργιο show ενός πρωτοεμφανιζόμενου ή ήδη αναγνωρίσιμου καλλιτέχνη ή ομάδας καλλιτεχνών, υπηρετώντας πιστά την πρωτότυπη ιδέα του Global BalconyTV, που, όπως ο ίδιος ο Ιδρυτής αυτού ευαγγελίζεται, είναι «να δώσει στον κόσμο την δυνατότητα να ανακαλύψει το επόμενο μεγάλο γεγονός στα καλλιτεχνικά δρώμενα παγκοσμίως» («Balcony TV is at the forefront of hosting the latest indie artist performances, giving the world a chance to discover the next big thing»).

Περισσότερες πληροφορίες για το Balconytv, εδώ

Περισσότερα από Μουσικά Νέα
VIMA_WEB3b