MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΔΕΥΤΕΡΑ
29
ΑΠΡΙΛΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ

Νέο ενδιαφέρον στις 50 Αποχρώσεις: Ο Jamie Dornan παίζει τον Christian Grey και ο Luke Grimes τον αδερφό του

Η είδηση ότι ο Jamie Dornan θα είναι τελικά ο Christian Grey στην ταινία “Πενήντα Αποχρώσεις του Γκρι” μάλλον ικανοποιεί τις φαν του βιβλίου και των ωραίων αντρών πολύ περισσότερο από ό,τι η προηγούμενη επιλογή του Charlie Hunnam.

author-image Γιώργος Σμυρνής

Μετά την εγκατάλειψη του project από τον Charlie Hunnam, οι παραγωγοί της ταινίας δεν άργησαν πολύ να βρουν τον αντικαταστάτη του. Κι αυτός θεωρείται καλύτερη επιλογή, για πολλούς λόγους. Κι επειδή μια εικόνα ίσον χίλιες λέξεις (ίσως στην περίπτωση του κάτι παραπάνω από χίλιες), ας αφήσουμε τις φωτογραφίες να μας εξηγήσουν γιατί o πρώην της Keira Knightley υπερέχει του Hunnam. 

jamie-dornan jamie-dornan-carter-smith- 03 -jpg

calvin-klein-underwear-steven-klein-eva-mendez-jamie-dornan-15b65d-jpg 
Λέγεται μάλιστα ότι ίσως χρειαστεί να κάνει και σκηνές τελείως γυμνός από μπροστά, για τις απαιτήσεις της νέας του ταινίας. Το μοντέλο και ηθοποιός, έχει στο ενεργητικό του αρκετούς ρόλους τόσο με σέξι χαρακτήρες, όσο και αρκετά psycho.

Όμως οι παραγωγοί των Πενήντα Αποχρώσεων δεν έμειναν στον ρόλο του Christian Grey, αλλά ανακοίνωσαν και ποιός θα παίξει τον αδερφό του. Ο Luke Grimes του True Blood θα ερμηνεύσει αυτόν τον ρόλο. 
luke grimes

O χαρακτήρας του Elliot (του μεγάλου αδερφού του σαγηνευτικά διεστραμμένου μεγιστάνα Christian Grey) είναι δευτερεύων στην υπόθεση. Είναι επίσης υιοθετημένος και δημιουργεί στην πορεία ερωτική σχέση με την κολλητή της Ana, την Kate.

Η ταινία αναμένεται να βγει στους κινηματογράφους τον Αύγουστο του 2014.

Περισσότερα από Cine News
VIMA_WEB3b