MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ
17
ΜΑΪΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ

Blood Brother στο Exile Room με ελεύθερη είσοδο

Την Πέμπτη 31 Οκτωβρίου, το Exile Room ανοίγει τη νέα σεζόν προβολών με το μοναδικό ντοκιμαντέρ “Blood Brother”, του Αμερικανού σκηνοθέτη, σεναριογράφου και παραγωγού Steve Hoover.

author-image Ιωάννα Κρανιώτη

Υπόθεση:
Ο νεαρός Rocky Braat ήταν ακόμα ένας Αμερικανός τουρίστας που επισκέφθηκε την Ινδία αναζητώντας εξωτικές συγκινήσεις. Εκεί που περιπλανιόταν άσκοπα από πόλη σε πόλη, ανακάλυψε όμως ένα μικρό χωριό που θα άλλαζε οριστικά τη ζωή του: ένα ορφανοτροφείο για παιδιά με HIV, μια θλιμμένη Λιλιπούπολη που τον έκανε να εγκαταλείψει τα πάντα, να εγκατασταθεί μόνιμα στην Ινδία και να αφοσιωθεί ολόψυχα στη φροντίδα της.

Σοκαρισμένος με την απόφασή του, ο σκηνοθέτης και κολλητός του φίλος, Steve Hoover, τον ακολούθησε για πέντε ολόκληρα χρόνια, καταγράφοντας την απρόσμενη αυτή αλλαγή πορείας. Γόνος μιας αδιάφορης οικογένειας, ο Rocky θα έβρισκε στα ανεπιθύμητα αυτά παιδιά την αγάπη που του έλειπε και που τελικά αποδείχτηκε αρκετά ισχυρή για να καταπολεμήσει τις αναρίθμητες καθημερινές δυσκολίες που θα συναντούσε στο δρόμο του, ανοίγοντας έναν θαυμαστό καινούργιο κόσμο. Αφήστε στην άκρη τον κυνισμό σας και υποδεχθείτε με ανοιχτές αγκάλες το πιο μεγαλόκαρδο και αισιόδοξο ντοκιμαντέρ της χρονιάς! Βραβείο κοινού και καλύτερου ντοκιμαντέρ στο φετινό Sundance.

Πληροφορίες:
Διάρκεια: 92′
Είσοδος ελεύθερη
Exile Room, Αθηνάς 12, 3ος όροφος (απέναντι από τη στάση ΜΕΤΡΟ Μοναστηράκι)
Τηλέφωνο επικοινωνίας: 210 3223 395

 

Περισσότερα από Cine News