MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΣΑΒΒΑΤΟ
27
ΑΠΡΙΛΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ

Το επόμενο φθινόπωρο θα ξεκινήσουν τα γυρίσματα των νέων Avatar!

H ταινία Avatar, το 2009, σημείωσε μια ιστορική εισπρακτική επιτυχία, αλλά ήταν και η ταινία που καθιέρωσε την τεχνολογία 3D στον κινηματογράφο. Ήταν λογικό το κοινό να ανυπομονεί για την κυκλοφορία του sequel της ταινίας. Όπως έγινε γνωστό αργότερα, δεν θα είναι ένα, αλλά τρία. Όμως, όπως φαίνεται η ανυπομονησία του κοινού θα αργήσει λίγο να λάβει τέλος, γιατί τα γυρίσματα δεν αναμένεται να ξεκινήσουν πριν το ερχόμενο φθινόπωρο.

Monopoli Team

Η αποκάλυψη ότι τα γυρίσματα των νέων Avatar θα αρχίσουν σε ένα χρόνο από σήμερα, έγινε από τον πρωταγωνιστή Sam Worthington. Σε συνέντευξή του σε ραδιοσταθμό της Αυστραλίας, ο ηθοποιός παραδέχθηκε ότι σε ένα χρόνο από τώρα θα αρχίσουν να γυρίζουν το Avatar 2, 3 και  4 ταυτόχρονα. “Θα είμαι χαρούμενος αν καταφέρουμε να τελειώσουμε” ομολόγησε ο πρωταγωνιστής, εκφράζοντας την αγωνία του για το περίπλοκο project. Εκτίμησε ότι ο Cameron “έχει ανοίξει το κουτί της Πανδώρας”. 

Η ιδέα για την ταυτόχρονη παραγωγή των ταινιών ανήκει στον δημιουργό του Avatar, James Cameron. Η απόφαση αυτή του Cameron  να γυρίσει μαζί τις τρεις ταινίες, μπορεί να μειώνει το συνολικό κόστος παραγωγής, απ’ ό,τι εάν γυρίζονταν ξεχωριστά, όμως δημιουργεί μεγάλο ρίσκο για το αν θα σημειώσουν την ίδια επιτυχία με το πρώτο Avatar. Το 2009, η ταινία ήταν κάτι που δεν είχε ξαναδεί το κοινό, η πρώτη ταινία σε 3D και τα κέρδη ήταν τεράστια. Όμως, τέσσερα χρόνια μετά, ο ανταγωνισμός θα είναι πολύ μεγαλύτερος.

Πάντως, είναι βέβαιο ότι τα sequels του Avatar θα είναι η μεγαλύτερη και ακριβότερη παραγωγή όλων των εποχών. Εκτιμήσεις τοποθετούν χρονικά την προβολή του Avatar 2 τον Δεκέμβριο του 2016. Αλλά αυτό μένει να αποδειχθεί στην πράξη. Είπαμε: Ο Cameron άνοιξε το κουτί της Πανδώρας… Και δεν ξέρουμε τι θα βγει από εκεί!

Περισσότερα από Cine News
VIMA_WEB3b