MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ
29
ΜΑΡΤΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ

Φεστιβάλ Χρωμάτων Μεταξουργείου – Κεραμεικού!

To Σάββατο 19 και την Κυριακή 20 Οκτωβρίου θα λάβει χώρα στο Μεταξουργείο το Φεστιβάλ Χρωμάτων, μια πανήγυρις χρώματος και μουσικής με συναυλίες, εικαστικές παρεμβάσεις, φυτεύσεις, street art,τσίρκο, παιχνίδι θησαυρού, χρωματοπόλεμο μέχρι και…καλλιστεία σκύλων!

author-image Ιωάννα Κρανιώτη

Το φεστιβάλ είναι ιδέα των ανθρώπων που δρουν,ζουν και δημιουργούν σε αυτή τη γειτονιά του κέντρου της Αθήνας να συμπυκνώσουν την καθημερινή δημιουργία σε μια πανδαισία χρώματος, σαν αυτή του Μεταξουργείου, ανθρώποι κάθε χρώματος σε μια μικρή γειτονιά του κέντρου της Αθήνας, ένα ζωντανό κολάζ που ανασαίνει.

Από τις 2 το μεσημέρι στο Δημόσιο Σήμα (Λεωνίδου και Πλαταιών) θα ξεκινήσουν εργαστήρια φαντασίας και χρωμάτων για μικρούς και μεγάλους, διαδραστικό trash art ψηφιδωτό και κατά τη διάρκεια της ημέρας εικαστικές παρεμβάσεις θα απλωθούν στους πέριξ δρόμους. Αναλυτικός οδικός χάρτης όλων αυτών, θα υπάρχει σε προφανή σημεία, αλλά σίγουρα πολλές μικρές εκπλήξεις σας περιμένουν και στις πιο ανύποπτες γωνιές του Μεταξουργείου.

Στο διήμερο θα μας κάνουν συντροφιά ο Άλλος Άνθρωπος και η Κοινωνική Κουζίνα με φαγητό και ρακόμελα. Το όλο εγχείρημα είναι μία αυτο-οργανωμένη προσπάθεια που στηρίζεται στην προσωπική ενέργεια των ανθρώπων που το διοργανώνουν, στην γειτονιά και φυσικά σε όσους από θέλουν να βοηθήσουν. Κάθε βοήθεια και ειδικά κατά τις ημέρες του φεστιβάλ είναι παραπάνω από ευπρόσδεκτη!

Θα παίξουν:
κρουστά της τάκη (african percussion), κρουστά της τάκη (Αφρικανικά κρουστά και παραδοσιακά νταούλια), ΑΕΡΑ ΠΑΤΕΡΑ (δημοτικό ροκ), STAVROS DADOUSH & LOS TIGAINOS (reggae), Dtaeys+Αόρατος Εχθρός (hit ‘n’ rap), Aφγανική μουσική + χορός (ethnic), QUILOMBO (samba batucada), DJ Snatch (freestyle), BATALA (samba reggae), Lasha, Dauda & friends (self healing reggae), RadioSol (indie/ska), Muchatrela (balkan swing/hot jazz/ reggae), Duoyu (indie rock), Masterz of the Stringz (βουκουλοραπ)

Για πληροφορίες και συμμετοχές: [email protected]
Δημόσιο Σήμα (Λεωνίδου και Πλαταιών)
Πλατεία Αυδή & πέριξ (Σαλαμίνος, Πλαταιών, Παραμυθίας)
Ώρα έναρξης 14:00 (αυστηρά!)

Περισσότερα από Φεστιβάλ
VIMA_WEB3b