MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΔΕΥΤΕΡΑ
29
ΑΠΡΙΛΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ

Γιατί εγκατέλειψε τις Πενήντα Αποχρώσεις του Γκρι ο πρωταγωνιστής Charlie Hunnam

Χωρίς πρωταγωνιστή μένει η παραγωγή της ταινίας “Πενήντα Αποχρώσεις του Γκρι”, που φιλοδοξεί να μεταφέρει στο σινεμά την σούπερ πετυχημένη τριλογία της E. L. James. Ο Charlie Hunnam, ο οποίος είχε ανακοινωθεί ότι θα ερμηνεύσει τον ρόλο του Christian Grey, τελικά αποχώρησε από το project.

author-image Γιώργος Σμυρνής

“Οι συντελεστές των Πενήντα Αποχρώσεων του Γκρι και ο Charlie Hunnam συμφώνησαν να βρουν άλλον άντρα πρωταγωνιστή, εξαιτίας του πολύ φορτωμένου τηλεοπτικού προγράμματος του Hunnam, το οποίο δεν του επιτρέπει να προετοιμαστεί επαρκώς για τον ρόλο οτυ Κρίστιαν Γκρέι” τόνισε σε ανακοίνωσή της η Universal. 

Ωστόσο, σύμφωνα με το σάιτ The Hollywood Reporter, ο 33χρονος Hunnam τρόμαξε από την δημοσιότητα που προκάλεσε το γεγονός ότι θα είναι πρωταγωνιστής στην συγκεκριμένη ταινία. Μάλιστα, η Universal αναγκάστηκε να προσλάβει σωματοφύλακες για τον ηθοποιό σε μία πρεμιέρα του για την σειρά Sons of Anarchy. 

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο ηθοποιός δεν είχε πρόβλημα με τον ρόλο, αλλά ήταν η τεράστια προβολή και η “τρέλα” των φαν σχετικά με την ταινία, που τον οδήγησαν να κάνει πίσω. Άλλωστε, δεν ήταν και μια ιδιαίτερα δημοφιλής επιλογή για τον ρόλο του Christian Grey. 

Περισσότερα από Cine News
VIMA_WEB3b