MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΠΕΜΠΤΗ
02
ΜΑΪΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ

Πιο σέξι γυναίκα στον πλανήτη η πολύπλευρη Scarlett Johansson

Πιο σέξι γυναίκα στον κόσμο αναδείχθηκε από το περιοδικό Esquire η Scarlett Johansson. Η διάσημη ηθοποιός γίνεται και εξώφυλλο του περιοδικού για το τεύχος Ιανουαρίου.

author-image Γιώργος Σμυρνής

Είναι η μοναδική διπλή κάτοχος του «τίτλου», καθώς είχε αναδειχθεί από το περιοδικό πιο σέξι γυναίκα και το 2006. Αυτό αποδεικνύει είτε ότι είναι μοναδικά σέξι, είτε ότι έχει αρχίσει να στερεύει η δεξαμενή των σέξι  γυναικών, για να αναγκάζεται το περιοδικό να βραβεύει ξανά την ίδια σταρ.
600full-scarlett-johansson
Η ηθοποιός πρωταγωνιστεί σε δύο ταινίες που θα προβληθούν αυτό το φθινόπωρο: Στην κωμωδία Don Jon είναι η σύντροφος ενός ανθρώπου εξαρτημένου από την πορνογραφία. Η ταινία (με τον τίτλο “Δον Ζουάν”) θα βγει στους ελληνικούς κινηματογράφους στις 28 Οκτωβρίου.

Επίσης, θα την δούμε στο θρίλερ φαντασίας Under the Skin, όπου υποδύεται μια σαγηνευτική εξωγήινη killer σε ιδιαίτερα τολμηρές σκηνές.

Το γεγονός ότι έχει πετύχει τόσο γρήγορα, την κάνει μάλλον ανασφαλή. “Πρέπει να βιαστώ”, δήλωσε η ηθοποιός στο περιοδικό. “Είμαι μια 28χρονη γυναίκα που εργάζεται στο χώρο του κινηματογράφου, σωστά; Σύντομα οι ρόλοι που θα μου προσφέρονται θα είναι αυτοί της μητέρας (των μεγαλύτερων σε ηλικία γυναικών). Και μετά σταματούν οι προτάσεις.”

Πάντως, η Johansson δεν έχει πρόβλημα στο να βρίσκει ρόλους. Με τις εμφανίσεις της στις πιο πετυχημένες περιπέτειες, στις κωμωδίες, στα εξεζητημένα και πειραματικά έργα του σινεμά, αλλά και σε έργα ρεπερτορίου στο θεατρικό σανίδι, δείχνει ότι έχει ποικιλία στην ερμηνευτική της γκάμα και τόλμη στις επιλογές της. Και μάλλον αυτά την επιβραβεύουν, ακόμα και στο θέμα του να θεωρείται πιο σέξι γυναίκα. Κι αυτό αποδεικνύει ότι για να είσαι σταρ πρώτης γραμμής ακόμα και στο Hollywood δεν είναι αναγκαίο να περιχαρακώνεσαι πίσω από ταινίες με σίγουρη εμπορική επιτυχία, αλλά να δοκιμάζεις διαρκώς τα όρια σου. 

Περισσότερα από Cine News
VIMA_WEB3b