MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ
19
ΑΠΡΙΛΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ

Σάρωσε το Gravity στο αμερικανικό Box Office- Πότε θα το δούμε στην Ελλάδα (trailer)

Με δύο αστέρες πρώτου μεγέθους στο καστ η διαστημική ταινία επιβίωσης Gravity κυριάρχησε στο αμερικανικό Box Office αυτό το τριήμερο, σημειώνοντας ρεκόρ για τον μήνα Οκτώβριο.

author-image Γιώργος Σμυρνής

Η ταινία με πρωταγωνιστές τους George Clooney και Sandra Bullock  έσπασε κάθε ρεκόρ πρεμιέρας για τον μήνα Οκτώβριο σημειώνοντας κέρδη 55,5 εκατ. δολαρίων από τις 4 έως τις 6 Οκτωβρίου. Έτσι πήρε την πρωτιά από το Paranormal Activity που είχε φτάσει σε κέρδη 52 εκατ. δολαρίων το 2011.

Την ταινία σκηνοθετεί ο Alfonso Cuarón, ο οποίος έχει αρκετές σημαντικές ταινίες στο ενεργητικό του, όπως “Ο Χάρι Πότερ και ο Αιχμάλωτος του Αζκαμπάν” (2004), αλλά και “Τα παιδιά των ανθρώπων” (2006) με πρωταγωνιστή τον Clive Owen. 

Οι δυο πρωταγωνιστές πέφτουν θύματα ενός ατυχήματος και προσπαθούν να επιβιώσουν με όποιον τρόπο μπορούν μέσα στο αχανές διάστημα. Όπως βλέπουμε από το τρέιλερ η θέα είναι συγκλονιστική, ενώ υπάρχουν σκηνές που μας θυμίζουν την διαστημική εποποιΐα του Stanley Kubrick “2001: Οδύσσεια του Διαστήματος”. Και η τεχνολογία 3D της ταινίας θεωρείται πολύ καλή. Ο ιστότοπος Cinemablend προτείνει ανεπιφύλακτα στο κοινό να το δει στην τρισδιάστατη εκδοχή του

Με 3D ή χωρίς, στην Ελλάδα πάντως θα πρέπει να κάνουμε υπομονή μερικούς μήνες, καθώς θα κυκλοφορήσει στις ελληνικές αίθουσες στις 7 Νοεμβρίου του 2013.

Περισσότερα από Cine News
VIMA_WEB3b