MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΣΑΒΒΑΤΟ
27
ΑΠΡΙΛΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ

Christoph Waltz και Emma Watson στην ζούγκλα με τον Ταρζάν;

Προβλήματα αντιμετωπίζει η νέα περιπέτεια με θέμα τον Ταρζάν που ετοιμάζει το Hollywood. Αν και τον Ταρζάν τον έχουν βρει, υπάρχουν ανοιχτά θέματα τόσο στην χρηματοδότηση του project, όσο και στο ποια θα ερμηνεύσει την Jane.

author-image Γιώργος Σμυρνής

Για την ταινία ακούγεται το όνομα του βραβευμένου με δύο Όσκαρ Christoph Waltz, για να παίξει στο έργο έναν στρατιωτικό που συναντάει τον Ταρζάν στις περιπέτειές του. 

alexander-skarsgardO ρόλος του Ταρζάν πέφτει στους ώμους του 36χρονου Alexander Skarsgard, του Σουηδού ηθοποιού που έγινε γνωστός κυρίως από την σειρά της HBO True Blood αλλά και σε άλλες σειρές και ταινίες. Την σκηνοθεσία θα αναλάβει ο David Yates, ο οποίος έχει σκηνοθετήσει 4 ταινίες Harry Potter.

Για την ταινία αναζητούν ακόμα την Jane. Η περίπτωση της Jessica Chastain μάλλον δεν περπάτησε και οι παραγωγοί είναι σε συζητήσεις με άλλα ονόματα, όπως της Emma Watson και της Margot Robbie

Στην υπόθεση του έργου, ο Ταρζάν είναι ένα παιδί από την ζούγκλα, που όμως έχει πλήρως αφομοιωθεί στις αστικές συνήθειες του Λονδίνου της Βικτωριανής εποχής. Ωστόσο, η Βασίλισσα Βικτώρια του ζητάει να εξερευνήσει κάποιες ταραχές στην ζούγκα του Κογκό. Κι όταν σου ζητάει κάτι η Βασίλισσα της Αγγλίας, είναι δύσκολο να αρνηθείς, τουλάχιστον στις ταινίες.

Περισσότερα από Cine News
VIMA_WEB3b