MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ
19
ΑΠΡΙΛΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ

Tο βραβευμένο Red Hulk με ελεύθερη είσοδο στον κινηματογράφο Τριανόν

Το Μητροπολιτικό Κολέγιο παρουσιάζει την Πέμπτη 26/9 (7.30 μ.μ.) στον κινηματογράφο Τριανόν (Κοδριγκτώνος 21 & Πατησίων 101) τις σπουδαστικές ταινίες των αποφοίτων του τμήματος BA in Mass Communication Film & TV Directing για το 2012-13 με ελεύθερη είσοδο. Ανάμεσα σ’αυτές είναι και το «Red Hulk» η ταινία της απόφοιτης του Κολεγίου Ασημίνας Προέδρου που κέρδισε το πρώτο βραβείο στο Φεστιβάλ Δράμας.

author-image Γιώργος Σμυρνής

H ταινία αναφέρεται σε έναν νέο που εμπλέκεται σε επεισόδιο ρατσιστικής βίας, στο επίκαιρο έργο «Red Hulk» της Ασημίνας Προέδρου, το οποίο απέσπασε το «Χρυσό Διόνυσο», το μεγάλο βραβείο της κριτικής επιτροπής του 19ου Διεθνούς Φεστιβάλ Μικρού Μήκους της Δράμας .

Η ταινία της Ασημίνας Προέδρου είχε βραβευτεί για την ολοκληρωμένη ανάπτυξη ενός καίριου θέματος της ελληνικής πραγματικότητας και την άρτια κινηματογραφική του απόδοση.

Στην υπόθεση, ο Γιώργος που μένει μόνος του στην Αθήνα, έχοντας έλλειψη αυτοπεποίθησης και αποδοχής, προσπαθεί ως «Red Hulk», γνωστός οπαδός ομάδας, να γεμίσει το κενό του. Η εμπλοκή του σ’ ένα επεισόδιο ρατσιστικής βίας φέρνει μπροστά του νέα αδιέξοδα και ηθικά διλήμματα…

Περισσότερα από Cine News
VIMA_WEB3b