MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΔΕΥΤΕΡΑ
06
ΜΑΪΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ

Επαναληπτικές προβολές για τα “Χρονικά του Δρακοφοίνικα” και άλλες sold out ταινίες στις Νύχτες Πρεμιέρας

Λόγω της μεγάλης ζήτησης των εισιτηρίων, και θέλοντας να ανταποκριθεί στο πλήθος των αιτημάτων για επαναληπτικές προβολές, το Διεθνές Φεστιβάλ Κινηματογράφου της Αθήνας Νύχτες Πρεμιέρας αποφάσισε να ξαναπροβάλει τρεις ταινίες στην Ταινιοθήκη της Ελλάδος.

author-image Γιώργος Σμυρνής

– Από την πρώτη μέρα προπώλησης, ήταν μία από τις πιο δημοφιλείς ταινίες. Έγινε sold out μέρες πριν από τη προβολή της. Αν δεν καταφέρατε να εξασφαλίσετε το δικό σας εισιτήριο για την κατάμεστη προβολή των «Χρονικών του Δρακοφοίνικα: Αδάμαστος» την Κυριακή 22/9, τότε μπορείτε να προσπαθήσετε και πάλι, την Πέμπτη 26/9 στις 22:15 στην Ταινιοθήκη της Ελλάδος. Η πρώτη ελληνική ταινία επικής φαντασίας βασίζεται στο ομώνυμο κόμικ του πρωταγωνιστή της, Γιάννη Ρουμπούλια. Η Αυτοκρατορία του Δρακοφοίνικα καταπιέζει τον λαό του Έλεμπρος, όμως ένας μοναχικός σκλάβος ορθώνει το ανάστημά του. 

– Το ίδιο συνέβη και στην προβολή του «India Blues», το οποίο θα προβληθεί για δεύτερη φορά την Πέμπτη 26/9 στις 20:00 στην Ταινιοθήκη της Ελλάδος

– Τέλος, έχοντας λάβει πολλά αιτήματα για επανάληψη του «Κόντρα Στο Ρεύμα» (“Upstream Color”) το Φεστιβάλ αποφάσισε να επαναλάβει την προβολή την Παρασκευή 27/9 στις 18:00 στην Ταινιοθήκη της Ελλάδος. Το νέο αριστούργημα του Σέιν Καράθ είναι ένα ρομαντικό θρίλερ επιστημονικής φαντασίας με μία εντελώς εξωφρενική εξήγηση για τον κεραυνοβόλο έρωτα. 

Η προπώληση των εισιτηρίων έχει ήδη ξεκινήσει στην Ταινιοθήκη της Ελλάδος.

Περισσότερα από Cine News
VIMA_WEB3b