MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΚΥΡΙΑΚΗ
28
ΑΠΡΙΛΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ

Χάνει τα Όσκαρ του 2014 η Grace of Monaco

Καθυστερήσεις φαίνεται ότι αντιμετωπίζει η βιογραφική ταινία Grace of Monaco, με την Nicole Kidman στον ρόλο της Πριγκίπισσας του Μονακό και διάσημης ηθοποιού Grace Kelly. Σύμφωνα με πληροφορίες, η ταινία θα βγει στους κινηματογράφους την Άνοιξη του 2014, με αποτέλεσμα να μην προλαβαίνει να μπει στις υποψηφιότητες για τα φετινά Όσκαρ.

author-image Γιώργος Σμυρνής

Το ότι η ταινία αποφεύγει να βγει στις αίθουσες την περίοδο του Φθινοπώρου, ίσως της βγει σε καλό εμπορικά, αλλά σίγουρα χάνει τις πιθανότητες να διεκδικήσει κάποιο βραβείο Όσκαρ. Η Nicole Kidman χάνει κάθε πιθανότητα να ζευγαρώσει τα Όσκαρ της με αυτόν τον ρόλο, όπως είχε συμβεί με την ερμηνεία της ως Virginia Woolf στην ταινία The Hours. 

Η υπόθεση της ταινίας εκτυλίσσεται χρονικά από τον γάμο της Grace με τον πρίγκιπα Ρενιέ, μέχρι το αυτοκινητιστικό δυστύχημα στο οποίο έχασε τη ζωή της. Πολλοί λένε ότι αυτή η σεναριακή επιλογή ήταν λάθος, καθώς παραλείπει το προηγούμενο, πιο συναρπαστικό μέρος της ζωής της Γκρέις.

Παρά τον μύθο που έχει οικοδομηθεί γύρω από το όνομα της Grace Kelly, για κάποιους η τελευταία ήταν ένας χαρακτήρας χωρίς ηθικούς φραγμούς, που παντρεύτηκε από συμφέρον και είχε ερωτικές σχέσεις με πολλούς αστέρες του Χόλιγουντ.

Περισσότερα από Cine News
VIMA_WEB3b