Ντεμπούτο στο σινεμά σε ισπανική κωμωδία από τον Αντρές Ινιέστα
Προσθήκη ως αγαπημένη πηγήΟ ποδοσφαιριστής της Μπαρτσελόνα και της Εθνικής Ισπανίας Αντρές Ινιέστα θα παίξει για πρώτη φορά στο σινεμά στην ισπανική κωμωδία Who Killed Bambi?
A
A
Ο Ινιέστα θα έχει ένα σύντομο ρολάκι στην ταινία στο πλευρό του Ernesto Alterio. H ταινία, την οποία σκηνοθετεί ο Santi Amodeo, μιλάει για δύο φίλους που πρέπει να βρουν έναν τρόπο να επιστρέψουν τον πρόεδρο της εταιρείας τους στο σπίτι του σώο και ασφαλή, αφού τον βρήκαν ημίγυμνο μέσα στο πορτ μπαγκάζ του αυτοκινήτου τους.
Η ταινία θα κυκλοφορήσει στην Ισπανία στις 15 Νοεμβρίου. Ο ισπανός ποδοσφαιριστής είναι ιδιαίτερα προσφιλής στους Ισπανούς και λόγω του μεγάλου του ταλέντου, αλλά και γιατί είναι γλυκομίλητος και μετριοπαθής ως άνθρωπος. Οπότε θα λειτουργήσει σαν κράχτης για την ταινία.
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Βρες καθημερινά στο email σου τα πιο δημοφιλή θέματα του Monopoli.gr και ό,τι καλύτερο συμβαίνει στην πόλη!
ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΑΠΟΡΡΗΤΟΥ
Προσθήκη του monopoli.gr ως προτεινόμενη πηγή στην Google
NEWS FEED
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
Metallica στην Αθήνα: Η επιστροφή που περίμεναν γενιές
Family Weekend: 10 προτάσεις δημιουργικής διασκέδασης με τα παιδιά
Λυδία Σέρβου: Όσο πιο ειλικρινής είσαι, τόσο πιο πολύ μπορεί κάποιος να ταυτιστεί
Γιορτή της Μητέρας: 5+1 διευθύνσεις για να “γιορτάσεις” τη μαμά σου
Stop Scrolling: Από το Met Gala του 1% μέχρι τον Μπέο του 100% ελληνικού παραλογισμού
Με Οσκαρική Bob Dylan διάθεση – Tι βλέπουμε αυτό το ΣΚ στην TV
Θέατρο, συναυλίες, φεστιβάλ, πάρτυ: Η ατζέντα του Σαββατοκύριακου 9-10 Μαΐου
Σαββατοκύριακο χωρίς πορτοφόλι: Η Αθήνα μετά τα μεσάνυχτα, πάρτι και όλα όσα θα κάνουμε δωρεάν
Το νερό επιστρέφει στις «Ομπρέλες» του Γιώργου Ζογγολόπουλου στο MOMUS
O Yann Marussich στο Θέατρο NOŪS με την τελετουργική performance «AGOKWA»