MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ
26
ΑΠΡΙΛΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ

Θραύση στο internet κάνει νέο τρέιλερ για κωμωδία των Monty Python (video)

Μπορεί το τρέιλερ μιας κωμωδία των Monty Python να μοιάζει με το σίριαλ Game of Thrones; Κι όμως μπορεί, όπως αποδεικνύει νέο τρέιλερ που κυκλοφόρησε πρόσφατα κι έχει κάνει θραύση στο διαδίκτυο.

author-image Γιώργος Σμυρνής

Μπορεί να έχουν περάσει 38 χρόνια από την ταινία με ελληνικό τίτλο «Οι Ιππότες της Ελεεινής Τραπέζης» (Monty Python and the Holy Grail), που παρωδεί τον Βασιλιά Αρθούρο και τον ιπποτικό κόσμο με το καυστικό χιούμορ των Monty Python. Όμως το νέο τρέιλερ που κυκλοφόρησε πρόσφαρα, όχι μόνο δείχνει την ταινία πιο σύγχρονη από ποτέ, αλλά κυρίως αλλάζει την αίσθηση που σου δίνει.

Από κωμωδία, όπως παρουσιάζεται από το τρέιλερ, μοιάζει με μια αιματοβαμμένη περιπέτεια, που δεν έχει τίποτα να ζηλέψει σε βία, σασπένς και ένταση από το Game of Thrones. Είναι μια συνηθισμένη εξάσκηση στην Αμερική στις κινηματογραφικές σχολές, το να κατασκευάζουν τρέιλερ που αλλάζουν τελείως το ύφος της ταινίας που παρουσιάζεται σε αυτά.

Κι αν σας κάνει εντύπωση πώς άλλαξε τόσο δραματικά η συγκεκριμένη ταινία, δείτε πώς κάποιος μετέτρεψε σε μια φλατ συναισθηματική οικογενειακή κομεντί τον απόλυτο τρόμο που εξαπέλυσε ο Stanley Kubrick στην ταινία του “Λάμψη” " target="_blank">σε αυτό εδώ το τρέιλερ.

Περισσότερα από Cine News
VIMA_WEB3b