MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΣΑΒΒΑΤΟ
27
ΑΠΡΙΛΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ

Όσκαρ για το ανθρωπιστικό της έργο θα λάβει η Angelina Jolie

Ένα τιμητικό Όσκαρ αποφάσισε να δώσει στην Angelina Jolie η Αμερικανική Ακαδημία Κινηματογράφου, ως έπαινο για το ανθρωπιστικό έργο που έχει προσφέρει η ηθοποιός.

Monopoli Team

Εκτός από το Όσκαρ που θα λάβει η Angelina Jolie, θα δοθούν κι άλλα ειδικά βραβεία σε ανθρώπους που έχουν προσφέρει σημαντικό έργο. Η απονομή αυτή θα γίνει σε μία ξεχωριστή τελετή πριν από τη βραδιά των Όσκαρ, η οποία ωστόσο δεν θα μεταδοθεί από την τηλεόραση.

Η Angelina Jolie συγκίνησε φέτος εκατοντάδες ανθρώπους σε όλο τον κόσμο όταν αποκάλυψε δημόσια ότι υπέστη σε διπλή μαστεκτομή, καθώς είχε μεγάλες πιθανότητες να εκδηλώσει καρκίνο. Η θαρραλέα αυτή πράξη της, σε συνδυασμό με το φιλανθρωπικό έργο που προσφέρει εδώ και αρκετά χρόνια, φαίνεται πως ήταν οι λόγοι που οδήγησαν την Ακαδημία Κινηματογράφου να τιμήσει με αυτό τον τρόπο την 38χρονη ηθοποιό.

Τιμητικό Όσκαρ θα λάβει και ο Αμερικανός ηθοποιός Steve Martin, ως ένδειξη αναγνώρισης των επιτευγμάτων της καριέρας του. Ο 68χρονος ηθοποιός δήλωσε μέσω του προσωπικού του λογαριασμού στο Twitter, “Είμαι πολύ περήφανος. Είναι μια αναγνώριση της κωμωδίας και όλων των ανθρώπων που έχω συνεργαστεί”.

Περισσότερα από Cine News
VIMA_WEB3b