MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΔΕΥΤΕΡΑ
29
ΑΠΡΙΛΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ

Σε διεθνή φεστιβάλ ταξιδεύει η ταινία “Wild Duck” με τον Αλέξανδρο Λογοθέτη

Το WILD DUCK, η πρώτη ταινία μυθοπλασίας του Γιάννη Σακαρίδη, πρόκειται να κάνει ευρωπαϊκή πρεμιέρα στο επερχόμενο 21ο Raindance Film Festival στο Λονδίνο, το οποίο θα πραγματοποιηθεί 25 Σεπτεμβρίου με 6 Οκτωβρίου.

author-image Γιώργος Σμυρνής

Το Raindance είναι το μεγαλύτερο κινηματογραφικό φεστιβάλ ανεξάρτητων ταινιών στην Ευρώπη και τα τελευταία είκοσι χρόνια δίνει μεγάλη έμφαση στην ανακάλυψη νέων ταλέντων από ολόκληρο τον κόσμο, καθώς εστιάζει περισσότερο σε ταινίες πρωτοεμφανιζόμενων σκηνοθετών. Έχει χαρακτηριστεί από το Variety ως «ένα από τα 50 κινηματογραφικά φεστιβάλ του κόσμου που δεν πρέπει να χάσετε». Μερικές από τις σημαντικότερες ταινίες που έκαναν πρεμιέρα στο Raindance, είναι: Pulp Fiction, Memento, The Blair Witch Project, Ghost World, Love Exposure.

Το WILD DUCK, επίσης, ανοίγει τα φτερά του και για την Ασία. Η ταινία θα συμμετάσχει στο επίσημο πρόγραμμα του φεστιβάλ του Busan και συγκεκριμένα στο τμήμα Flash Forward, διεκδικώντας το Βραβείο Κοινού. Το 18ο διεθνές φεστιβάλ κινηματoγrάφου του Busan θα πραγματοποιηθεί 3 με 12 Οκτωβρίου.

Λίγα λόγια για την υπόθεση

Ο Δημήτρης, μηχανικός τηλεπικοινωνιών, κλείνει την επιχείρησή του λόγω χρεοκοπίας. Αναλαμβάνει να διαλευκάνει ένα σκάνδαλο υποκλοπών μαζί μ’ έναν πρώην συνάδελφο. Η λεπτομερής έρευνα στο σύστημα κινητής τηλεφωνίας, τούς οδηγεί σ’ ένα ύποπτο διαμέρισμα πολυκατοικίας. Σύντομα, μια άρρωστη ένοικος του επάνω ορόφου, αποσπά την προσοχή του Δημήτρη.

Cast
Δημήτρης ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΛΟΓΟΘΕΤΗΣ
Παναγιώτα ΘΕΜΙΣ ΜΠΑΖΑΚΑ
Νίκος ΓΙΩΡΓΟΣ ΠΥΡΠΑΣΟΠΟΥΛΟΣ
Πέτρος ΗΛΙΑΣ ΛΟΓΟΘΕΤΗΣ
Μάνος ΓΙΑΝΝΗΣ ΣΤΑΝΚΟΓΛΟΥ
Βασιλική ΕΥΣΤΑΘΙΑ ΤΣΑΠΑΡΕΛΗ
Γιαννάκης ΓΙΑΝΝΗΣ ΣΤΑΜΠΟΥΛΤΖΗΣ

Συντελεστές

Σενάριο – Σκηνοθεσία ΓΙΑΝΝΗΣ ΣΑΚΑΡΙΔΗΣ
Διευθυντής Φωτογραφίας JAN VOGEL
Σκηνογράφος ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΖΟΥΡΑΡΗ
Μοντέρ ΓΙΑΝΝΗΣ ΣΑΚΑΡΙΔΗΣ
Ηχολήπτης ΣΠΥΡΟΣ ΑΡΑΒΟΣΙΤΑΣ
Ενδυματολόγος ΑΛΕΞΙΑ ΘΕΟΔΩΡΑΚΗ
Σύμβουλος Σεναρίου ΕΥΓΕΝΙΑ ΛΥΡΟΥΔΙΑ
Πρωτότυπη Μουσική ΧΡΙΣΤΟΣ ΠΑΠΑΓΕΩΡΓΙΟΥ
Διευθυντής Παραγωγής ΚΟΣΜΑΣ ΣΠΗΛΙΩΤΟΠΟΥΛΟΣ

Περισσότερα από Cine News
VIMA_WEB3b