MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ
03
ΜΑΪΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ

Η Angelina Jolie σκηνοθετεί τη νέα ταινία των αδερφών Κόεν

Τέσσερις μήνες μετά την ανακοίνωση της ότι υπέστη διπλή μαστεκτομή, η Angelina Jolie επιστρέφει στα κινηματογραφικά πράγματα, αφού ξεκίνησαν τα γυρίσματα της ταινίας “Unbroken”, την οποία θα σκηνοθετήσει.

Monopoli Team

Το “Unbroken” είναι η νέα βιογραφική ταινία των αδερφών Κόεν που παρουσιάζει τη ζωή του Louis Zamperini, ενός δρομέα που πιάστηκε αιχμάλωτος από Ιαπωνικές δυνάμεις κατά τη διάρκεια του Δεύτερου Παγκοσμίου πολέμου.  Φυσικά, όταν η Angelina Jolie έφθασε στα γυρίσματα του φιλμ, οι παπαράτσι ήταν εκεί για να την απαθανατίσουν.

Την είδηση ότι η Αμερικανίδα ηθοποιός θα είναι η σκηνοθέτης της ταινίας είχε αποκαλύψει πρώτη φορά ο πατέρας της, όταν στα τέλη Αυγούστου είχε δηλώσει, “Η Agelina είναι καλά. Ετοιμάζεται να σκηνοθετήσει την ταινία της”.  Αν και είχε μαθευτεί ότι τα γυρίσματα του “Unbroken” θα ξεκινούσαν τον Οκτώβριο, φαίνεται πως η Angelina Jolie επέστρεψε συντομότερα στη δουλειά.

H ταινία αυτή αποτελεί την πρώτη σκηνοθετική προσπάθεια της 38χρονης ηθοποιού και σίγουρα το κοινό, αλλά και οι κριτικοί ξεκίνησαν ήδη να βάζουν στοιχήματα για το αν θα τα καταφέρει.

Περισσότερα από Cine News
VIMA_WEB3b