MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΚΥΡΙΑΚΗ
05
ΜΑΪΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ

Λαχταριστά σουρεαλιστικά τοπία από φαγητά! (gallery)

Πώς φτιάχνεται ένα κάστρο από ζαχαρωτά ή ένα αγρόκτημα από ζαμπόν; Την απάντηση δίνει ο καλλιτέχνης και φωτογράφος ο Carl Warner Απολαύστε εδώ τις λαχταριστές γαστρονομικές δημιουργίες του καλλιτέχνη.

author-image Ιωάννα Κρανιώτη

Μετά από πολλά χρόνια εργασίας στον τομέα της διαφήμισης και στη φωτογράφιση τοπίων, ο Carl καθιερώθηκε ως καινοτόμος καλλιτέχνης όταν κυκλοφόρησε την σειρά Foodscape. Αναζητώντας νέα έμπνευση κυκλοφόρησε μια σειρά φωτογραφιών με θέμα το φαγητό. Πιο συγκεκριμένα πηγή έμπνευσης του υπήρξαν… τα μανιτάρια Portobello! Σύμφωνα με τον καλλιτέχνη, το συγκριμένο είδος μανιταριών του θύμιζε δέντρα από τον κόσμο των εξωγήινων. Ο Warner κέρδισε την προσοχή των διεθνών μέσων ενημέρωσης, μέσα από βιβλία και συνεντεύξεις ενώ, η σειρά Foodscape ενίσχυσε την εμπορευματοποίηση των μανιταριών. Αυτή η παράξενη σειρά αποτέλεσε τη συναρπαστική αρχή της σταδιοδρομίας του.

Οι συγκεκριμένες σουρεαλιστικές φωτογραφίες απεικονίζουν ένα κόσμο από τρόφιμα, όπως ζαχαρωτά, ψωμί, τυρί, λαχανικά, φρούτα, δημητριακά, ζαμπόν και ό,τι άλλο βάλει ο νους του. Ο Carl Warner κατάφερε να συνδυάσει τη φαντασία με την πραγματικότητα και όπως φαίνεται βγήκε νικητής!

Περισσότερα από Photo Stories
VIMA_WEB3b