MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ
26
ΑΠΡΙΛΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ

Zόρισαν τον Liam Ηemsworth oι ερωτικές σκηνές με την Amber Heard

Δεν αισθανόταν ιδιαίτερα άνετα στις ερωτικές σκηνές που είχε να γυρίσει για το κατασκοπικό θρίλερ Paranoia ο Liam Hemsworth. Ο πρωταγωνιστής της ταινίας, όπως ομολόγησε, αισθανόταν δύσκολα στις σέξι σκηνές που είχε με την Amber Heard, σύντροφο του Johnny Depp. Λέτε να του είπε πριν κάνα-δυο λογάκια ο Johnny;

author-image Γιώργος Σμυρνής

“Οι ερωτικές σκηνές είναι πάντα αρκετά τρομακτικες” παραδέχθηκε σε συνέντευξή του στο “Entertainment Tonight” ο Αυστραλός ηθοποιός. “Το να είσαι σε πολύ προσωπικές στιγμές με κάποια μπροστά σε πολύ κόσμο, σε κάνει να δυσκολεύεσαι να αφεθείς και να νιώσεις ελεύθερος κατά την διάρκεια της σκηνής.”

Αντίθετα, η Amber Heard δεν είχε πρόβλημα στις σκηνές με τον Liam. H σέξι πρωταγωνίστρια δεν είχε κανένα πρόβλημα με τον Liam Hemsworth και αισθανόταν πάρα πολύ άνετα. 

“Νομίζω ότι το κλειδί για να γυρίσεις ρομαντικές σκηνές με άνεση, είναι να είσαι φίλη με το άτομο, με το οποίο συνεργάζεσαι”, δήλωσε η Amber το Entertainment Tonight. “Αν σε κάνει να νιώσεις άνετα και τον κάνεις να νιώσει άνετα, θα γελάτε με αυτό και θα περάσετε καλά.” Μάλλον η ίδια πέρασε καλά. “Ευτυχώς, ο Liam, που είναι αυτός που είναι, το έκανε πάρα πολύ εύκολο”.

Το κατασκοπευτικό θρίλερ σκηνοθετί ο Robert Luketic, ο οποίος μέχρι τώρα σκηνοθετούσε ρομαντικές κομεντί, όπως το Legaly Blond (2001). Το καστ της ταινίας έχει μεγάλα ονόματα, όπως τον Harrison Ford και τον Gary Oldman. Οι δυο τους είναι μεγάλοι ανταγωνιστές στον χώρο της τεχνολογίας και δισεκατομμυριούχοι. Ο Liam μπλέκει ανάμεσα στην κόντρα τους σε έναν επικίνδυνο παιχνίδι εταιρικής κατασκοπίας. Η ταινία βγαίνει στις αμερικανικές αίθουσες στις 16 Αυγούστου. 

Περισσότερα από Cine News
VIMA_WEB3b