MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΔΕΥΤΕΡΑ
29
ΑΠΡΙΛΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ

Tο τρέιλερ της βιογραφικής ταινίας για την Νταϊάνα- Πότε έρχεται στην Ελλάδα η ταινία

Το πρώτο επίσημο τρέιλερ για την αναμενόμενη ταινία “Diana” με θέμα τα τελευταία δύο χρόνια της ζωής της Πριγκίπισσας Νταϊάνα με πρωταγωνίστρια τη Naomi Watts κυκλοφόρησε, αποκαλύπτοντας μία όψη της Πριγκίπισσας που ο κόσμος δεν ήξερε.

Monopoli Team

Η ταινία επικεντρώνεται στη σχέση της Νταϊάνα με τον Πακιστανό χειρουργό Hasnat Khan, τον οποίο ενσαρκώνει ο Naveen Andrews, γνωστός από τη συμμετοχή του στην αμερικανική σειρά “Lost”. Η ερωτική ιστορία τους τερματίσθηκε άδοξα, καθώς ο χειρουργός δεν μπορούσε να αποδεχθεί τη φήμη της Νταϊάνα και το κυνηγητό των παπαράτσι. Έτσι έδωσε τέλος στη σχέση τους. 

Σημαντικό ρόλο έχει και ο επόμενος σύντροφος της Πριγκίπισσας ο Dodi Fayed, με τον οποίο σκοτώθηκε στο τροχαίο το 1997.Στην ταινία επισημαίνεται και η ταλαιπωρία που είχε υποστεί η Νταϊάνα από το συνεχές κυνηγητό των paparazzi, το οποίο φαίνεται πως οδήγησε στον άδικο θάνατο της. Επίσης, στην ταινία θα εμφανισθούν τα δύο παιδιά της πριγκίπισσας. 

Στο τρέιλερ βλέπουμε και την επιτυχημένη μεταμόρφωση της Naomi Watts, η οποία καταφέρνει να μπει βαθιά στο ρόλο της Πριγκίπισσας του λαού. Την ταινία σκηνοθετεί ο Γερμανός Oliver Hirschbiegel (Η πτώση) και αναμένεται στις βρετανικές αίθουσες στις 20 Σεπτεμβρίου.

Στην Αμερική θα κυκλοφορήσει στις 10 Οκτωβρίου. Θεωρείται από τους αναλυτές η κατάλληλη περίοδος για να κυκλοφορήσει η ταινία, ώστε να δώσει στην Watts μια σοβαρή πιθανότητα για τα Όσκαρ. Ο ρόλος της Lady D αναμένεται να δώσει υποψηφιότητα για τα Όσκαρ στην Watts. Το ενδιαφέρον είναι πως δεν αποκλείται να αναμετρηθεί στα Όσκαρ του 2014 με την φίλη της Nicole Kidman, η οποία επίσης ερμηνεύει τον ρόλο μιας άλλης αδικοχαμένης πριγκίπισσας, της Grace Kelly, στην ταινία Grace of Monaco

Η ταινία Diana θα έρθει στους ελληνικούς κινηματογράφους στις 28 Νοεμβρίου του 2013.

Περισσότερα από Cine News
VIMA_WEB3b