MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΣΑΒΒΑΤΟ
27
ΑΠΡΙΛΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ

Χωρίς τον Bruce Willis αλλά με τον Harrison Ford οι Αναλώσιμοι 3

Έναν από τους πιο μάχιμους βετεράνους έχασε η ταινία Αναλώσιμοι, καθώς ο Bruce Willis δεν σκοπεύει να συμμετέχει στην τρίτη συνέχεια της σιεράς ταινιών δράσης. Όμως, θα υπάρχει άλλο μεγάλο όνομα ενός γερόλυκου ηθοποιού στις ταινίες δράσης, του Harisson Ford.

author-image Γιώργος Σμυρνής

Την ανακοίνωση έκανε ο Sylvester Stallone στην σελίδα του στο Twitter. “Ο Willis εκτός. O Harrison Ford μέσα!!! Υπέροχα νέα!!! Το περίμενα αυτό για χρόνια!!!”

Η αλήθεια είναι πως οι δηλώσεις του Stallone ανάβουν φωτιές. Δεν διευκρινίζει αν πανηγυρίζει που θα φύγει ο Willis ή που θα έρθει ο Harrison Ford. Και το επόμενο σχόλιο του στο Twitter 5 λεπτά αργότερα είναι ακόμα πιο περίεργο: “Άπληστος και τεμπέλης… Η σίγουρη φόρμουλα για μια αποτυχημένη καριέρα”. Σε ποιόν να αναφέρεται άραγε ο Stallone; Στον Willis; 

Στην τρίτη ταινία των Αναλώσιμων θα συμμετέχουν ακόμα ο Nicolas Cage, ο Jackie Chan, ο Wesley Snipes και η Milla Jovovich. Επίσης έχει γίνει λόγος για παρουσία του Mel Gibson, στον ρόλο του κακού, η οποία όμως ακόμα δεν έχει επισημοποιηθεί. Η ταινία θα βγει στους αμερικανικούς κινηματογράφους στις 15 Αυγούστου του 2014.

Περισσότερα από Cine News
VIMA_WEB3b