MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΔΕΥΤΕΡΑ
29
ΑΠΡΙΛΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ

O Ryan Gosling υποψήφιος για νέος Batman

Η είδηση ότι ο Christian Bale δεν πρόκειται να ξαναπαίξει το ρόλο του Batman, άναψε τις φήμες για το ποιος θα πάρει τη θέση του. Ήδη ακούγονται γνωστά ονόματα για το ρόλο, καθώς τα γυρίσματα του Man of Steel 2, όπου θα εμφανιστεί ο Batman, θα ξεκινήσουν το 2014.

Monopoli Team

O Ryan Gosling είναι από τους πιο δυνατούς ηθοποιούς που είναι στη λίστα με τους πιθανούς Batman, καθώς έχει αποδείξει το ταλέντο του σε κάθε ταινία που πρωταγωνιστεί. Το πρόβλημα με τον Gosling είναι η ηλικία του, καθώς ο σκηνοθέτης Zack Snyder  αναζητά κάποιον γύρω στα 40, ενώ εκείνος είναι μόλις 32.

Καλύτερη επιλογή φαίνεται πως θεωρείται για την Warner Bros, ο 45χρονος Josh Brolin, γνωστός για το ρόλο του ως George Bush στη βιογραφική ταινία W και τη συμμετοχή του στο “Άνδρες με τα μαύρα 3”.

Άλλα ονόματα που έχουν ακουστεί για το ρόλο του Batman είναι ο Joe Manganiello, που παίζει το λυκάνθρωπο στην Αμερικανική τηλεοπτική σειρά “True Blood”, o Βρετανός Richard Armitage που συμμετάσχει στο Hobbit και ο 43χρονος Max Martini, πρωταγωνιστής στο “Pacific Rim”.

Περισσότερα από Cine News
VIMA_WEB3b