MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΣΑΒΒΑΤΟ
27
ΑΠΡΙΛΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ

Τα τρία sequel του Avatar θα γυριστούν ταυτόχρονα

Μετά την τεράστια επιτυχία που σημείωσε το Avatar, το 2009, το κοινό ανυπομονούσε να κυκλοφορήσει το sequel της ταινίας. Τελικά, δεν θα κυκλοφορήσει μόνο μία νέα ταινία Avatar, αλλά τρεις!

Monopoli Team

Η ιδέα για την ταυτόχρονη παραγωγή των ταινιών ανήκει στον δημιουργό του Avatar, James Cameron, ο οποίος δήλωσε “Δεν ενδιαφέρομαι να δουλέψω σε κάτι άλλο. Δουλεύω για το Avatar. Φτιάχνω τα Avatar 2 και 3, ίσως και 4.”

Η απόφαση αυτή του Cameron  να γυρίσει μαζί τις τρεις ταινίες, μπορεί να μειώνει το συνολικό κόστος παραγωγής, απ’ ό,τι εάν γυρίζονταν ξεχωριστά, όμως δημιουργεί μεγάλο ρίσκο για το αν θα σημειώσουν την ίδια επιτυχία με το πρώτο Avatar. Το 2009, η ταινία ήταν κάτι που δεν είχε ξαναδεί το κοινό, η πρώτη ταινία σε 3D και τα κέρδη ήταν τεράστια. Όμως, τέσσερα χρόνια μετά, ο ανταγωνισμός θα είναι πολύ μεγαλύτερος.

Πάντως, είναι βέβαιο ότι τα sequels του Avatar θα είναι η μεγαλύτερη και ακριβότερη παραγωγή όλων των εποχών.Τα γυρίσματα θα ξεκινήσουν μέσα στο 2014 και το Avatar 2 αναμένεται στους κινηματογράφους το Δεκέμβριο του 2015.

Περισσότερα από Cine News
VIMA_WEB3b