MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΠΕΜΠΤΗ
25
ΑΠΡΙΛΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ

Αλέξανδρος Λογοθέτης: Προσπαθεί να διαλευκάνει μεγάλο σκάνδαλο υποκλοπών στο Wild Duck

Ο Αλέξανδρος Λογοθέτης, ένας ηθοποιός που έχει δείξει τα διαπιστευτήρια του, πρωταγωνιστεί στο WILD DUCK, η πρώτη ταινία μυθοπλασίας του Γιάννη Σακαρίδη. Ερμηνεύοντας τον ρόλο του Δημήτρη, ξεκινά να διαλευκάνει μια υπόθεση υποκλοπών. Όμως η ζωή τον βγάζει αλλού και συναντάει την Θέμιδα Μπαζάκα.

author-image Γιώργος Σμυρνής

Το Wild Duck θα κάνει παγκόσμια πρεμιέρα στο επερχόμενο 38ο Φεστιβάλ Κινηματογράφου του Τορόντο, το οποίο θα πραγματοποιηθεί 5 – 15 Σεπτεμβρίου. H ταινία θα συμμετάσχει στο επίσημο πρόγραμμα στο τμήμα City to City και διεκδικεί το BlackBerry People’s Choice Award. To Φεστιβάλ του Τορόντο αποτελεί τη μεγαλύτερη κινηματογραφική διοργάνωση της Βορείου Αμερικής παρουσιάζοντας την πλουσιότερη συγκομιδή νέων ταινιών μεγάλων στούντιο, αλλά και ανεξάρτητων, πρωτοποριακών παραγωγών από όλον τον κόσμο.

Λίγα λόγια για την υπόθεση

Ο Δημήτρης, μηχανικός τηλεπικοινωνιών, κλείνει την επιχείρησή του λόγω χρεοκοπίας. Αναλαμβάνει να διαλευκάνει ένα σκάνδαλο υποκλοπών μαζί μ’ έναν πρώην συνάδελφο. Η λεπτομερής έρευνα στο σύστημα κινητής τηλεφωνίας, τούς οδηγεί σ’ ένα ύποπτο διαμέρισμα πολυκατοικίας. Σύντομα, μια άρρωστη ένοικος του επάνω ορόφου, αποσπά την προσοχή του Δημήτρη.

Cast:

Δημήτρης ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΛΟΓΟΘΕΤΗΣ
Παναγιώτα ΘΕΜΙΣ ΜΠΑΖΑΚΑ
Νίκος ΓΙΩΡΓΟΣ ΠΥΡΠΑΣΟΠΟΥΛΟΣ
Πέτρος ΗΛΙΑΣ ΛΟΓΟΘΕΤΗΣ
Μάνος ΓΙΑΝΝΗΣ ΣΤΑΝΚΟΓΛΟΥ
Βασιλική ΕΥΣΤΑΘΙΑ ΤΣΑΠΑΡΕΛΗ
Γιαννάκης ΓΙΑΝΝΗΣ ΣΤΑΜΠΟΥΛΤΖΗΣ

Σενάριο – Σκηνοθεσία ΓΙΑΝΝΗΣ ΣΑΚΑΡΙΔΗΣ
Διευθυντής Φωτογραφίας JAN VOGEL

Περισσότερα από Cine News
VIMA_WEB3b