MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ
03
ΜΑΪΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ

Αγώνα επιβίωσης στην ταξική πάλη του μέλλοντος δίνει ο Matt Damon (trailer)

Αγώνα επιβίωσης μέσα σε έναν εκτοσκελετό δίνει ο Matt Damon στην νέα του ταινία Elysium. Το έργο επιστημονικής φαντασίας περιγράφει έναν μελλοντικό, έντονα διαχωρισμένο ταξικά κόσμο και θα έρθει στην Ελλάδα στις 22 Αυγούστου 2013.

author-image Γιώργος Σμυρνής

Στην ταινία ο Damon πρωταγωνιστεί στον ρόλο του Max De Costa, ενός πρώην απατεώνα/ εργάτη εργοστασίου στο μέλλον, όταν η κοινωνία είναι πλήρως ταξικά διαχωρισμένη. Η γη, που διαθέτει πια περιορισμένους πόρους, κατοικείται μόνο από τους φτωχούς και την μεσαία τάξη, οι οποίοι μάχονται για την επιβίωση. Αντίθετα, οι πλούσιοι έχουν όλοι μεταφερθεί στο Elysium, έναν διαστημικό σταθμό, όπου το έγκλημα, η βία, η αρρώστια έχουν εξαλειφθεί.

Όταν ο  Max παθαίνει ένα ατύχημα στην δουλειά του, δηλητηριάζεται και έχει μόνο μερικές μέρες ζωής. Ο μόνος τρόπος για να γλιτώσει είναι να φτάσει στο Elysium. Για να τα καταφέρει, χρησιμοποιεί την βοήθεια των φίλων του από τον υπόκοσμο, ενώ μπαίνει μέσα σε ένα κοστούμι με εξωτερικό σκελετό, που του δίνει μεγάλη δύναμη, ώστε να αντέξει, όταν άρρωστος από το δηλητήριο.

Συμπρωταγωνίστρια είναι η Jodie Foster στον ρόλο της γραμματέως Rhodes, που ζει στο Elysium και είναι η βασική ανταγωνίστρια του Damon. Το σενάριο και η σκηνοθεσία του έργου είναι του Neill Blomkamp.

Περισσότερα από Cine News
VIMA_WEB3b