MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ
19
ΑΠΡΙΛΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ

Κυριάρχησε στο Box Office ο Γούλβεριν

Στην κορυφή του Box Office βρέθηκε η ταινία Γούλβεριν, όπως ήταν αναμενόμενο. Η ταινία με τον δυναμικό βιονικό υπερήρωα με τις φοβερές λεπίδες και το καλογυμνασμένο κορμί του Hugh Jackman δεν έκανε την τεράστια εισπρακτική επιτυχία, αλλά σίγουρα είχε ένα ικανοποιητικό ντεμπούτο, το οποίο σε συνδυασμό με τα κέρδη της ταινίας σε διεθνές επίπεδο, θεωρείται ότι τελικά θα φέρει κέρδη στους παραγωγούς.

author-image Γιώργος Σμυρνής

Συγκεκριμένα, στην πρώτη του τριημέρου 26-28 Ιουλίου για τους κινηματογράφους της Αμερικής βρέθηκε ο Γούλβεριν με κέρδη της τάξης των 55 εκατ. δολαρίων. Σε διεθνές επίπεδο η ταινία έχει σημειώσει άλλα 86 εκατ. σε κέρδη, με αποτέλεσμα τα συνολικά κέρδη να φτάνουν τα 141 εκατ. 

Στην δεύτερη θέση με κέρδη 22 εκατ. δολαρίων η ταινία The Conjuring, στην οποία δύο ερευνήτες υπερφυσικών φαινομένων βοηθούν μια οικογένεια σε μια φάρμα, να απαλλαγεί από μια σκοτεινή παρουσία που την στοιχειώνει. Η ταινία, στην οποία πρωταγωνιστεί η Vera Farmiga (Ο Πληροφοριοδότης, Ραντεβού στον αέρα), θα έρθει στην Ελλάδα στις 26 Σεπτεμβρίου του 2013.  

Στην τρίτη θέση του Box Office βρέθηκε η παιδική ταινία Despicable me 2 (Εγώ ο απαισιότατος 2), με κέρδη 16 εκατ. δολαρίων. Η ταινία έρχεται στους ελληνικούς κινηματογράφους στις 10 Οκτωβρίου 2013.

Περισσότερα από Cine News
VIMA_WEB3b