MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ
03
ΜΑΪΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ

Το Σεπτέμβριο κυκλοφορεί η τελευταία ταινία του James Gandolfini

O Αμερικανός ηθοποιός James Gandolfini, ο οποίος πέθανε σε ηλικία 51 ετών τον προηγούμενο μήνα, πρωταγωνίστησε για τελευταία φορά στην ταινία με τίτλο “Enough Said”, η οποία θα παρουσιαστεί στο Διεθνές Κινηματογραφικό Φεστιβάλ του Τορόντο, το Σεπτέμβριο.

Monopoli Team

Ο James Gandolfini, γνωστός από την Αμερικανική τηλεοπτική σειρά “The Sopranos”, βρίσκεται στην κωμική αυτή ταινία ανάμεσα σε δύο γυναίκες, τις ηθοποιούς Julia-Louis Dreyfus και Catherine Keener, ενώ είναι ήδη διαζευγμένος.

Η σκηνοθέτης της ταινίας, Nicole Holofcener, είχε δηλώσει για τον ρόλο του Gandolfini “Δεν πίστευε ότι μπορεί να παίξει ένα ρομαντικό ρόλο, ακόμα κι αν όλοι στο καστ του έλεγαν ότι ήταν σέξι και ξεκαρδιστικός.Η απόδοσή του ήταν συγκινητική”.
james
Η πρώτη προβολή της ταινίας “Enough Said” θα γίνει στο Διεθνές Κινηματογραφικό Φεστιβάλ του Τορόντο, το οποίο διεξάγεται από τις 5 έως τις 15 Σεπτεμβρίου, ενώ θα βγει στις κινηματογραφικές αίθουσες στις 20 Σεπτεμβρίου.

Πρόσφατα, κυκλοφόρησε το πρώτο poster της ταινίας, που δείχνει τον James Gandolfini μαζί με τη συμπρωταγωνίστρια του Julia Louis-Dreyfus.

Περισσότερα από Cine News
VIMA_WEB3b