MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ
26
ΑΠΡΙΛΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ

Η Ζέτα γίνεται Μέριλιν στο “Sugar-Μερικοί το προτιμούν καυτό” στο Παλλάς

Η Ζέτα Μακρυπούλια θα μεταμορφωθεί σε Μέριλιν Μονρό στο μιούζικαλ “Sugar- Μερικοί το προτιμούν καυτό” στην σκηνή του Παλλάς από τον Οκτώβριο. Στο πλευρό της θα έχει τους Γιάννη Ζουγανέλη, Θοδωρή Αθερίδη και τον Κώστα Βουτσά με το κότερο του!

author-image Γιώργος Σμυρνής

Την σκηνοθεσία του μιούζικαλ, που είναι βασισμένο στο βιβλίο του Peter Stone και στην ταινία «Μερικοί το προτιμούν καυτό» των Billy Wilder & I.A.L. Diamond θα αναλάβει ο Σταμάτης Φασουλής που θα ανέβει στο Παλλάς τον Οκτώβριο του 2013. 

Η ΤΑΙΝΙΑ: “ΜΕΡΙΚΟΙ ΤΟ ΠΡΟΤΙΜΟΥΝ ΚΑΥΤΟ” 
Some-Like-It-Hot
Η  διάσημη ερωτική κομεντί “Μερικοί το προτιμούν καυτό”, πάνω στην οποία βασίζεται η παράσταση του Στ. Φασουλή, είχε κυκλοφορήσει το 1959 με την Μέριλιν στα γνωστά σέξι στάνταρντ και τους δύο πρωταγωνιστές (Τζακ Λέμον και Τόνι Κέρτις) να ντύνονται γυναίκες, για να γλιτώσουν από την μαφία και να μπλέκουν σε πολλές ευτράπελες καταστάσεις και σε έρωτες. Πρόκειται για remake μιας γαλλικής ταινίας του 1935, με τον τίτλο Fanfare d’ amour.

Εκτός από την ταινία, το “Μερικοί το προτιμούν καυτό” ανέβηκε και σε μορφή μιούζικαλ. Συγκεκριμένα, ένα μιούζικαλ βασισμένο στην υπόθεση της ταινίας, με τον τίτλο Sugar, ανέβηκε τόσο στο Μπρόντγουεϊ, όσο και στο Λονδίνο.

Και, τώρα, ανεβαίνει στην Αθήνα και στο Παλλάς με πρωταγωνίστρια στον ρόλο της Sugar την Ζέτα Μακρυπούλια.

Περισσότερα από Θεατρικά Νέα
VIMA_WEB3b