MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΠΕΜΠΤΗ
02
ΜΑΪΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ

Μέχρι και την Bild έφτασε η χάρη του Ρέμου!

Με τον αντιγερμανισμό να γίνεται η κυρίαρχη ιδεολογία μεταξύ των Ελλήνων, ακόμα και αυτοί που δεν έχουν υποστεί καμία συνέπεια από την ύφεση και την φτώχια που έχει καταστρέψει μεγάλο μέρος του πληθυσμού, παριστάνουν τους μεγάλους επαναστάτες και τους εχθρούς της Μέρκελ και του Σόιμπλε. Ένας από αυτούς είναι κι ο Αντώνης Ρέμος, ο οποίος έφτασε να γίνεται θέμα και στην Bild, για τα όσα είπε εναντίον του Σόιμπλε σε πάρτι πλουσίων στην Μύκονο.

author-image Γιώργος Σμυρνής

Η γερμανική Bild χαρακτηρίζει “Αρρωστο εκτροχιασμό” την πρόσφατη εμφάνιση του Αντώνη Ρέμου, κατά την οποία, όπως λέει, πλήθος πλουσίων έπιναν πανάκριβες σαμπάνιες και κορόιδευαν τον Βόλφγκανγκ Σόιμπλε και την Άγκελα Μέρκελ. Ήταν ένα πάρτι για τους πλούσιους και διάσημους της Ελλάδας – και ο Γερμανός υπουργός Οικονομικών χλευαζόταν με τον πιο άνοστο τρόπο», αναφέρει στο άρθρο της η γερμανική εφημερίδα.

“Η Μύκονος, το νησί των jet-setters. Όποιος κάνει διακοπές εδώ, έχει πολλά χρήματα και έχει νιώσει ελάχιστα στο πετσί του τη δραματική οικονομική κρίση. Το ίδιο και οι 1.500 επισκέπτες που την Κυριακή το βράδυ βρέθηκαν σε μια ιδιωτική εκδήλωση, καταναλώνοντας περισσότερα από 300 μπουκάλια σαμπάνιας, με την ακριβότερη να πωλείται αντί για 25.000 ευρώ τη φιάλη”, αναφέρει το άρθρο. 

“Το πλήθος ζητωκραύγαζε και γέλαγε σε κάθε σχόλιο του τραγουδιστή για την αναπηρία του υπουργού Οικονομικών, που προκλήθηκε από την απόπειρα δολοφονίας εναντίον του το 1990”, γράφει η Bild που επικαλείται δημοσίευμα ελληνικής εφημερίδας παραθέτοντας και το αντίστοιχο πρωτοσέλιδο. Πέρα από τα πρωτοσέλιδα, υπάρχει και βίντεο στο Youtube, στο οποίο ο Ρέμος βρίζει τον Σόιμπλε, χλευάζοντας την αναπηρία του. 

Η Bild, η οποία ανήκει στον συντηρητικό χώρο, είναι εξαρετικά κίτρινη εφημερίδα και είναι αρνητικά διακείμενη στις προσπάθειες χρηματοδότησης της Ελλάδας, ερμηνεύει αυτή την εμμονή με Μέρκελ και Σόιμπλε ως αποτέλεσμα της πίεσης που ασκεί η Γερμανία για την πάταξη της φοροδιαφυγής. Έτσι θέλει να το παρουσιάσει η Bild. Μάλλον είναι μια προσπάθεια του Ρέμου- αλά Τράγκας- να φανεί ότι υποφέρει το ίδιο με όλους μας και μοιράζεται τις ίδιες αγωνίες, αλλά και να χαϊδέψει αυτιά, ανεβάζοντας έτσι την δημοφιλία του. Το θέμα είναι ότι για να χαϊδεύει αυτιά και με τον εντελώς ανάρμοστο τρόπο που το κάνει, δίνει δικαιώματα σε έντυπα που αφορμή ψάχνουν για να χτυπήσουν την Ελλάδα. 

Γιώργος Σμυρνής

Περισσότερα από Μουσικά Νέα
VIMA_WEB3b