MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ
19
ΑΠΡΙΛΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ

H Famke Janssen αποκαλύπτει τον ρόλο της στον Wolverine

Την απορία μας πώς μπορεί να εμφανίζεται στον Wolverine αφού την είδαμε να πεθαίνει στην τελευταία ταινία των X-Men μας έλυσε η Famke Janssen. Η σέξι ηθοποιός σε συνέντευξή της αποκάλυψε ένα μυστικό της ταινίας, τονίζοντας ότι η Jean (ο ρόλος που ερμηνεύει) παραμένει νεκρή, αλλά εμφανίζεται στα όνειρα του Logan.

author-image Γιώργος Σμυρνής

Όπως εξηγεί η Janssen η ταινία X-Men: The Last Stand “τελείωσε με μια πολύ έντονη συναισθηματικά νότα, αλλά το κοινό δεν είχε το χρόνο να αντιληφθεί αυτό που συνέβη.” Για να βοηθήσουν το κοινό λοιπόν να εμπαιδώσει το φινάλε του έργου, τοποθετούν την Jean σαν μια μορφή που στοιχειώνει τον Wolverine (αυτόν που την σκότωσε, για να σώσει τον κόσμο). Μέσα από μια διαδικασία τύψεων, λοιπόν ο Wolverine αναζητά την εξιλέωση του και προσπαθεί να συμφιλιωθεί δημιουργικά με το παρελθόν του. 

Όσο για την συγκεκριμένη ταινία, η Famke Janssen παραδέχεται ότι την είδε περισσότερο σαν απλός θεατής, παρά σαν ηθοποιός. Ενώ στα X-Men, η εμπλοκή της σε πολλές σκηνές των έργων, την έκανε να έχει προκατειλημμένες αντιδράσεις, στον Wolverine δεν συνέβη αυτό. Ο λόγος είναι ότι οι δικές της σκηνές ήταν περιορισμένες και τα γυρίσματα της κράτησαν μόνο μία εβδομάδα. “Οπότε, ήμουν ένα πραγματικό μέλος του κοινού” παραδέχεται η ηθοποιός. 

Επίσης, θεωρεί ότι αυτή η ταινία θα αγγίξει και το γυναικείο κοινό, περισσότερο από όσο οι ταινίες X-Men, γιατί μπαίνει σε βάθος στον χαρακτήρα του Wolverine, αλλά και γιατί έχει μια πραγματική ιστορία αγάπης. 

Περισσότερα από Cine News
VIMA_WEB3b