MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΣΑΒΒΑΤΟ
27
ΑΠΡΙΛΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ
ΕΠΙΛΕΞΤΕ:
ΠΑΡΑΣΤΑΣΗ
ΕΠΙΛΕΞΤΕ ΠΑΡΑΣΤΑΣΗ X
ΗΘΟΠΟΙΟ
ΕΠΙΛΕΞΤΕ ΗΘΟΠΟΙΟ X
ΘΕΑΤΡΟ
ΕΠΙΛΕΞΤΕ ΘΕΑΤΡΟ X
ΟΛΕΣ ΟΙ ΠΑΡΑΣΤΑΣΕΙΣ
Χοροθέατρο

Καλοκαιρινό residency στο Κινητήρας στούντιο: Μουσική και Παραστατικές Τέχνες

Η Ιρανή μουσικοσυνθέτρια με έδρα το Άμστερνταμ, Aftab Darvishi- αφού επισκεφθεί το Μιλάνο- καταφθάνει στην Αθήνα στις 30 Ιουλίου όπου θα συνεργαστεί με τη χορεύτρια Ευγενία Σιγαλού, μέλος της ομάδας Κiνητήρας χοροθέαμα και τον κιθαρίστα Αλέξανδρο Παπαθανασίου, μέλος του συγκροτήματος Puta Volcano για τη δημιουργία ενός σόλο που θα παρουσιαστεί στις 4 Αυγούστου στις 20.00 στο Κινητήρα studio.

Monopoli Team

Γεννημένη στην Τεχεράνη-Ιράν το 1987, η Aftab Darvishi είχε την πρώτη μουσική της επαφή με το βιολί στην ηλικία των 5. Καθώς μεγάλωνε ήρθε σε επαφή με περισσότερα όργανα όπως το Kamancheh (Ιρανικό έγχορδο όργανο) και το πιάνο. Σπούδασε μουσική στο Πανεπιστήμιο της Τεχεράνης και μετά την αποφοίτησή της, άρχισε να συνεργάζεται σε πολλά έργα με τη σχολή θεάτρου του πανεπιστημίου, καθώς και με άλλους καλλιτέχνες συνδυάζοντας τη μουσική με κινούμενα σχέδια, θεατρικές παραστάσεις, ταινίες μικρού μήκους, κλπ. Το 2010 μετακόμισε στο Άμστερνταμ-Ολλανδία προκειμένου να σπουδάσει Σύνθεση για ταινίες (Composing for film) στο Conservatorium Van Amsterdam. Η δημιουργία ασυνήθιστων φωνητικών συνδυασμών και η ανάμιξη διαφορετικών μουσικών πολιτισμών υπήρξε και εξακολουθεί να είναι έμπνευσή της στο μουσικό της ταξίδι. Αυτή τη στιγμή ζει στο Άμστερνταμ, όπου συνθέτει, διδάσκει και μελετά μουσική Karnatic (κλασική μουσική της Νότιας Ινδίας) με τον Rafael Reina.

Η παρουσίαση θα γίνει στα πλαίσια του προγράμματος residency: καλλιτέχνες με κρίση
Τρεις πόλεις
Τρεις χώροι
Τρεις καλλιτέχνες χορού
Ένα τελικό προϊόν
Πώς ο χώρος που ζούμε εμπνέει τη δημιουργία; Πού είναι το κοινό έδαφος ανάμεσα σε τρεις διαφορετικές πόλεις; Πού είναι τα σημεία της διαφοράς;

Κυριακή 4 Αυγούστου, 20.00
Κινητήρας Studio-Artistic Residency Centre
Διεύθυνση: Ερεχθείου 22, Ακρόπολη
Τηλ: 2109248328
Είσοδος ελεύθερη

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ
Συγγραφέας: Aftab Darvishi
Σκηνοθεσία: Aftab Darvishi


Παίζουν: Ευγενία Σιγαλού

Περισσότερα από ΘΕΑΤΡΟ
VIMA_WEB3b