MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΤΡΙΤΗ
07
ΜΑΪΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ

O Κύκλωψ του Ευριπίδη «ταξίδεψε» στην Αθήνα με το λεωφορείο! (video)

Άλλη μια δράση καλλιτεχνών προσπαθεί να φέρει την κλασική τέχνη πιο κοντά στην καθημερινότητα των ανθρώπων. Αυτή την φορά πρόκειται για το σατυρικό δράμα του Ευριπίδη Κύκλωψ, ο οποίος σε παραγωγή του Εθνικού θα ανέβει στην Επίδαυρο 2 και 3 Αυγούστου. Πριν ανέβει στην Επίδαυρο όμως, έκανε μια βόλτα με το λεωφορείο στην Αθήνα!

author-image Γιώργος Σμυρνής

Συγκεκριμένα, οι ηθοποιοί της παράστασης Κύκλωψ του Ευριπίδη επιβιβάστηκαν, το Σάββατο 13 Ιουλίου, στο λεωφορείο των Ο.ΣΥ. και έδωσαν μια πρώτη εικόνα της παράστασης στο Βιβλιοπωλείο Παπασωτηρίου, στην πλατεία Μοναστηρακίου, στον πεζόδρομο της Διονυσίου Αρεοπαγίτου και στο Golden Hall.
kyklops1
Με το λεωφορείο ντυμένο με την αφίσα της παράστασης – σε μια κοινή συνέργεια του Εθνικού Θεάτρου με τις ΟΣ.Υ., το Golden Hall και τα Βιβλιοπωλεία Παπασωτηρίου – οι ηθοποιοί κέρδισαν τις εντυπώσεις στις τέσσερις στάσεις που πραγματοποίησαν, προσκαλώντας το κοινό να συμμετέχει σε ένα δρώμενο, που χρωμάτισε διαφορετικά το πρωινό του Σαββάτου.

kyklops2
Ο Κύκλωψ του Ευριπίδη, το μοναδικό σατυρικό δράμα που έφτασε ακέραιο ως τις μέρες μας, θα παρουσιαστεί από το Εθνικό Θέατρο στις 2 και 3 Αυγούστου στο Αρχαίο Θέατρο Επιδαύρου, σε σκηνοθεσία Βασίλη Παπαβασιλείου.

Περισσότερα από Θεατρικά Νέα
VIMA_WEB3b