MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΣΑΒΒΑΤΟ
20
ΑΠΡΙΛΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ

Δεν έκανε το μεγάλο μπαμ στο Box Office η νέα ταινία του Guillermo del Toro (trailer)

Ο Μεξικανός σκηνοθέτης Guillermo del Toro έκανε αίσθηση με την σπουδαία ισπανική ταινία του “ο Λαβύρινθος του Πάνα” (2006). Τώρα, η νέα του ταινία επιστημονικής φαντασίας, που δείχνει άλλη μια επική μάχη ανάμεσα στους ανθρώπους και τα ρομπότ, έκανε πρεμιέρα στο αμερικανικό Box Office αυτό το τριήμερο, με σημαντικά κέρδη, αλλά χωρίς να καταφέρει να χτυπήσει την πρωτιά.

author-image Γιώργος Σμυρνής

Η ταινία του ονομάζεται Pacific Rim και θα ανέβει στην Ελλάδα με τον τίτλο “Το δαχτυλίδι της φωτιάς” και θα βγει στην Ελλάδα στις 12 Σεπτεμβρίου 2013. Η ταινία το πρώτο τριήμερο (12-14 Αυγούστου) που παίχτηκε στους κινηματογράφους της Αμερικής σημείωσε αρκετά σημαντικά κέρδη, της τάξης των 38 εκατ. δολαρίων, αλλά αυτά δεν έφτασαν για να την ανεβάσουν στην πρώτη θέση, ούτε να την κατατάξουν στα blockbuster.

H ταινία με τα κέρδη αυτά, έφτασε στην τρίτη θέση του αμερικανικού Box Office. Έτσι κι αλλιώς, ο Del Torrο δεν φημίζεται για τα πολύ δυνατά ξεκινήματα των ταινιών του στο Box Office, ενώ η ταινία δεν είχε και κάποιο όνομα κράχτη, για πρωταγωνιστή. 

Στην πρώτη θέση του Box Office βρέθηκε η παιδική ταινία Despicable me 2 (Εγώ ο απαισιότατος 2), με κέρδη 44 εκατ. δολαρίων. Η ταινία έρχεται στους ελληνικούς κινηματογράφους στις 10 Οκτωβρίου 2013.

Στην δεύτερη θέση ήταν “Οι μεγάλοι 2” με πρωταγωνιστή τον Adam Sandler, που παίζεται αυτήν την εβδομάδα και στους ελληνικούς κινηματογράφους.  Η ταινία του γνωστού κωμικού, που δεν πείθει ιδιαίτερα τους κριτικούς, αλλά αρέσει αρκετά στο κοινό, σημείωσε κέρδη της τάξης των 42,5 εκατ. δολαρίων. 

Περισσότερα από Cine News
VIMA_WEB3b