MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΔΕΥΤΕΡΑ
06
ΜΑΪΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ

Το μακελειό στη Βοστόνη θα γίνει ταινία

Παρότι έχουν περάσει μόνο λίγοι μήνες από την βομβιστική επίθεση στο μαραθώνιο στη Βοστόνη των Ηνωμένων Πολιτειών, η ιστορία έχει αρχίσει ήδη να συζητείται για τη μεταφορά της στη μεγάλη οθόνη.

Monopoli Team

Όπως φαίνεται ήδη δύο σεναριογράφοι επιθυμούν να κάνουν την τραγική ιστορία σε κινηματογραφική επιτυχία. O Mark Walhberg, που ήταν υποψήφιος το Όσκαρ σκηνοθεσίας το 2010 για την ταινία “The Fighter” ,είναι το πρώτο όνομα που έχει ακουστεί στα πηγαδάκια του Hollywood.

Ωστόσο, τα δικαιώματα της ταινίας που θα ονομάζεται “Boston Strong” δεν έχουν καθοριστεί ακόμα,οπότε είναι αδύνατο να ξεκινήσει οποιαδήποτε άλλη συζήτηση για την ταινία.

Είναι σίγουρο πως υπάρχει ιδιαίτερη βιασύνη για τη μεταφορά του μακελειού στο σινεμά ,ιδιαίτερα αν θυμηθούμε ότι για την 11η Σεπτεμβρίου πέρασαν πέντε χρόνια μέχρι να βγει μια ταινία στις κινηματογραφικές αίθουσες.

Η τρομοκρατική επίθεση στη Βοστόνη έγινε στις 15 Απριλίου 2013 κατά τη διάρκεια μαραθωνίου και στοίχησε τη ζωή σε τρεις ανθρώπους, ενώ οι τραυματίες ξεπέρασαν τους 260.

Περισσότερα από Cine News
VIMA_WEB3b