MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΠΕΜΠΤΗ
02
ΜΑΪΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ

Από τώρα προβλέπουν 1,2 δισ. κέρδη για τη νέα ταινία “Πόλεμος των Άστρων” στην Disney

H Disney δεν βλέπει να κάνει απόσβεση για την τεράστια επένδυσή της με τον Μοναχικό Καβαλάρη. Όμως περιμένει να βγάλει μεγάλα κέρδη από αλλού: από το sequel της σειράς ταινιών Πόλεμος των Άστρων.

author-image Γιώργος Σμυρνής

Ήδη πάντως δύο ταινίες που αποδείχθηκαν τεράστιες επιτυχίες, το παιδικό “Μπαμπούλες πανεπιστημίου” (Monsters Univesity) και το φοβερό και τρομερό blockbuster Iron Man 3, κάνουν την διαφαινόμενη αποτυχία του Μοναχικού Καβαλάρη ανεκτή. Όμως, εκεί που περιμένουν τεράστια κέρδη από την Disney είναι στην έβδομη ταινία της σειράς Star Wars.

Ακόμα δεν έχει επισημοποιηθεί τίποτα σε σχέση με το αν τελικά ο Harrison Ford και οι υπόλοιποι “παλιοί” της πρώτης και πιο αγαπημένης τριλογίας θα γυρίσουν στo sequel που ετοιμάζεται, ενώ η ταινία εκτιμάται ότι θα βγει το νωρίτερο μέσα στο 2015. Ήδη πάντως από την πλευρά της Disney αισιοδοξούν ότι τα κέρδη τους θα φτάσουν τα 1,2 δισ. δολάρια. 

Την ταινία σκηνοθετεί ο J.J. Abrams, ο οποίος μεταξύ άλλων σκηνοθέτησε το τελευταίο Star Trek Into Darkness, που θα βγει αυτήν την εβδομάδα στους ελληνικούς κινηματογράφους, αλλά και τα δύο πρώτα επεισόδια του γνωστού σίριαλ Lost. Το σενάριο είναι του Michael Arndt (Oblivion, Brave) και οι χαρακτήρες του George Lucas– ποιού άλλου…

Περισσότερα από Cine News
VIMA_WEB3b