MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΔΕΥΤΕΡΑ
29
ΑΠΡΙΛΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ

Βοηθάει τον σύντροφό της να ξεπεράσει τον εθισμό στο σεξ με … καυτά εσώρουχα η Gwyneth Paltrow (trailer)

Ο εθισμός στο σεξ είναι ένα θέμα που τον τελευταίο καιρό παίζει αρκετά στις ταινίες του Hollywood. Με μία κάπως πιο ανάλαφρη νότα, σε σχέση με το Shame του Steve McQueen επιχειρεί να προσεγγίσει το θέμα η ταινία Thanks for sharing, στην οποία ο Marc Ruffalo προσπαθεί να καταπολεμήσει τον συγκεκριμένο εθισμό με την Gwyneth Paltrow στο πλευρό του.

author-image Γιώργος Σμυρνής

Πάντως, όπως βλέπουμε από το trailer της ταινίας, που κυκλοφόρησε πρόσφατα, η Gwyneth όχι μόνο δεν προσπαθεί να καταστείλει τις ανεξέλεγκτες ορμές του συντρόφου της. Αντίθετα, τον φουντώνει περισσότερο, καθώς σε μία σκηνή της ταινίας εμφανίζεται με πολύ σέξι εσώρουχα. 

Την ταινία σκηνοθετεί ο Stuart Blumberg, ο οποίος έχει καριέρα κυρίως ως ηθοποιός και ως παραγωγός στο Hollywood. Εκτός από τους Marc Ruffalo και την Gwyneth Paltrow υπάρχουν και άλλα σημαντικά ονόματα στο καστ της ταινίας, όπως ο Tim Robins αλλά και διάσημη pop τραγουδίστρια Pink. 

Η ταινία μιλάει για τρεις διαφορετικές ιστορίες ανθρώπων που αντιμετωπίζουν προβλήματα σεξουαλικού εθισμού και εντάσσεται στο υβριδικό είδος της δραματικής κωμωδίας (dramedy). Έχει πάρει ημερομηνία προβολής για τις ΗΠΑ τις 20 Σεπτεμβρίου 2013.

Περισσότερα από Cine News
VIMA_WEB3b