MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΔΕΥΤΕΡΑ
29
ΑΠΡΙΛΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ

Ανακοινώθηκε η σκηνοθέτις για τις 50 αποχρώσεις του γκρι

Το παγκοσμίως επιτυχημένο ερωτικό μυθιστόρημα της El James, “Οι Πενήντα Αποχρώσεις του γκρι” είναι πλέον γεγονός ότι θα μεταφερθεί στη μεγάλη οθόνη. Εδώ και μήνες οι φήμες σχετικά με το ποιοι θα είναι οι πρωταγωνιστές, αλλά και οι συντελεστές της ταινίας είναι συνεχείς. Επιτέλους, όμως, ανακοινώθηκε επίσημα το όνομα για τη σκηνοθεσία.

Monopoli Team

Η Sam Taylor-Johnson είναι λοιπόν αυτή που θα αναλάβει τη μεταφορά του βιβλίου στον κινηματογράφο. Η είδηση μαθεύτηκε από τη συγγραφέα του βιβλίου, η οποία το ανακοίνωσε την Τετάρτη στον προσωπικό της λογαριασμό στο Twitter, γράφοντας “Είμαι χαρούμενη και ενθουσιασμένη που σας ενημερώνω ότι η Sam Taylor-Johnson δέχθηκε να σκηνοθετήσει την ταινία για τις Πενήντα αποχρώσεις του γκρι”. 

Τον ενθουσιασμό της εξέφρασε και η ίδια η Taylor-Johnson σε δήλωση που έκανε χθες. Η σκηνοθέτις μέχρι τώρα έχε αναλάβει κυρίως ταινίες μικρού μήκους. Ακόμη, έγινε γνωστό ότι παραγωγοί της ταινίας θα είναι οι Michael De Luca and Dana Brunetti, έργο των οποίων ήταν η ταινία “The Social Network”, για την οποία μάλιστα είχαν λάβει υποψηφιότητα στα Oscars.

Ωστόσο, οι πρωταγωνιστές φαίνεται πως δεν έχουν επιλεγεί ακόμα. Η πιο έντονη φημολογία μέχρι τώρα θέλει στους πρωταγωνιστικούς ρόλους των “50 αποχρώσεων” την Emma Watson, τον Ian Somerhalder από τη γνωστή αμερικανική σειρά “The Vampire Diaries” και τον Chris Hemsworth, τον πρωταγωνιστή του “Thor”. Επίσης, δεν έχει καθοριστεί μέχρι στιγμής η ακριβής ημερομηνία που θα βγει η ταινία στις κινηματογραφικές αίθουσες, αν και αναμένεται μέσα στο καλοκαίρι του 2014.

Περισσότερα από Cine News
VIMA_WEB3b